Sony FE 16-35mm f/4 G -objektiivi

Tuotetunnus (SKU): SELP1635G

1.599,00 sis. alv

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Sony FE 16-35mm f/4 G on kompakti laajakulma zoom. Pieneen kokoon on saatu puristettua paljon huikeita ominaisuuksia: mm. power zoom ja aukkorengas.

Näytä enemmän

Kuvaus

Sony 16-35mm f/4 G on Sonyn toisen sukupolven f/4 valovoiman laajakulma zoomi. Erinomainen täyden kennokoon objektiivi sisällöntuotantoon, vloggaukseen sekä video- ja valokuvaukseen. Yksi ED (Extra Low Dispersion)-, yksi Super ED- ja yksi uusi asfäärinen ED-elementti tuovat tähän tehokkaalla zoomilla ja F4-vakioaukolla varustettuun laajakulmaobjektiiviin upean tarkkuuden ja kauniin bokeh-sumennuksen.

Sonyn 16–35 mm:n objektiivin 7-lamellinen pyöreä aukko auttaa luomaan kauniita pyöreitä bokeh-taustasumennustehosteita F4-vakioaukkokoon avulla.

Neljä lineaarista XD (Extreme Dynamic) -moottoria tarkentavat ja nyt myös zoomaavat nopeammin ja tarkemmin kuin perinteiset video- ja valokuvaukseen kehitetyt objektiivit. Tehokkaalla zoomilla varustettu laajakulmaobjektiivi takaa, että saat kuvattua kaiken.

Muuttumaton F4-enimmäisaukko koko zoomausalueella säilyttää kirkkauden myös silloin, kun polttoväli muuttuu videokuvauksen aikana. Sony G Lens -objektiivin etuelementin fluoripinnoite hylkii vettä, öljyä ja muuta likaa ja tekee puhdistamisesta helppoa.

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006