Sony FE 24-50mm F2.8 G objektiivi

Tuotetunnus (SKU): SEL2450G.SYX

1.087,90 alv 0 %

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Toimituskulut alk. 6,90€

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Sony FE 24-50mm F2.8 G objektiivi

Näytä enemmän

Kuvaus

Kompakti zoom-objektiivi F2.8

Tämä kompakti F2.8-vakiozoomi on täydellinen kumppani α-sarjan kameroille, tarjoten edistyksellistä objektiiviteknologiaa ja monipuolista suorituskykyä. Zoomausalue 24–50 mm sopii täydellisesti päivittäiseen käyttöön. G Lens™ -resoluutio ja bokeh ovat saatavilla kaikilla polttoväleillä, ja tarkka automaattitarkennus mahdollistaa nopean ja terävän tarkennuksen. Sopii sekä valokuvaus- että videokuvauskäyttöön.

Tarkka ja yksityiskohtainen jälki kaikilla polttoväleillä

Neljä asfääristä elementtiä ja kaksi ED-elementtiä tuottavat korkean resoluution koko 24–50 mm:n zoomausalueella. Heijastumia, haamukuvia ja värin vuotoa on vähennetty, mikä varmistaa selkeän kuvanlaadun. F2.8-aukko ja 11-lamellinen pyöreä aukkoyksikkö luovat upean G Lens -sumennuksen. Suurin suurennus on 0,3-kertainen (AF) / 0,33-kertainen (MF), ja pienin tarkennusetäisyys on 0,19 m (AF) / 0,18 m (MF) laajalla zoomausalueella.

 

Automaattitarkennus tuo kameran parhaat puolet esiin

Kahden optimoidun lineaarisen moottorin ja terävyydenohjausjärjestelmän ansiosta kohde voidaan tarkentaa nopeasti ja tarkasti. Tehokas seuranta toimii jopa Sonyn edistyksellisen α9 III -kameran kanssa 120 kuvan sekuntinopeudella. Terävä ja hiljainen tarkennus varmistetaan myös suurilla kuvataajuuksilla kuvatessa 4K 120p- tai FHD 240p -videota.

Kompakti F2.8-zoom kulkee mukana kaikkialle

Neljä asfääristä elementtiä, suuri F2.8-enimmäisaukko ja optinen rakenne tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn. Objektiivin halkaisija on vain 74,8 mm ja pituus 92,3 mm. Teknisen muovin käyttö osassa komponentteja on parantanut kestävyyttä ja keventänyt painoa 440 grammaan, mikä takaa objektiivin ketteryyden ja ergonomisuuden.

Kiinteä F2.8-aukko sopii videokuvaukseen

Tarkan ja hiljaisen automaattitarkennuksen ja F2.8-aukon ansiosta zoomi soveltuu erinomaisesti videokuvaukseen. Objektiivin painopisteen muutokset on minimoitu, mikä tekee siitä sopivan gimbaali- tai dronekäyttöön. Yhdistettynä kamerarungon vakautukseen se tuottaa vakaata laajakulmakuvaa myös kävellessä. Tukee myös katselukulman korjausta sekä metatietojen tallennusta.

Kokonaisvaltaista hallintaa kompaktilla objektiivilla

Tarkennus-, zoom- ja aukkorengas tarjoavat kattavan hallinnan. Aukkorenkaassa on vaihdettavat lukituskohdat. Mukautettava tarkennuksen pitopainike ja tarkennustilan kytkin. Rakenne on pölyn- ja kosteudenkestävä, ja etuelementti on fluoripinnoitettu maksimaalisen käyttövarmuuden varmistamiseksi haastavissa olosuhteissa. Suotimen halkaisija on 67 mm.

 

Ominaisuudet:

 • KIINNIKE: Sonyn E-tyyppi
 • MUOTO: 35 mm:n täysikokoinen kenno
 • POLTTOVÄLI (MM): 24–50
 • 35 MM:Ä VASTAAVA POLTTOVÄLI (APS-C): 36–75
 • OBJEKTIIVIN RYHMÄT/OSAT: 13 – 16
 • KUVAKULMA (35 MM): 84–47゚
 • KUVAKULMA (APS-C): 61–32゚2
 • SUURIN AUKKO (F): 2,8
 • PIENIN AUKKO (F): 22
 • AUKKOSUOJUKSET: 11
 • PYÖREÄ AUKKO: Kyllä
 • VÄHIMMÄISTARKENNUSETÄISYYS: 0,19 (laajakulma) – 0,30 (tele) (AF), 0,18 (laajakulma) – 0,29 (tele) (MF) m (0,63 (laajakulma) – 0,99 (tele) (AF), 0,59 (laajakulma) – 0,96 (tele) (MF) ft)
 • SUURIN SUURENNUSSUHDE: 0,30 (automaattitarkennus), 0,33 (manuaalitarkennus)
 • SUODATTIMEN HALKAISIJA (MM): 67
 • KUVANVAKAUTUS (STEADYSHOT): – (integroitu runkoon)
 • ZOOMAUSJÄRJESTELMÄ: Manuaalinen
 • SUOJUKSEN TYYPPI: Terälehden muotoinen, bajonettityyppi
 • Koko ja paino
  • MITAT (S X P): 74,8 x 92,3 mm (3 x 3-3/4 tuumaa)
  • PAINO: 440 g

 

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006