Sony FE 70-200mm f/4 Macro G OSS II objektiivi

Tuotetunnus (SKU): SEL70200G2

1.692,74 alv 0 %

Alin hinta viimeisen 30pv aikana: 1.999,00 (sis. alv)

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Sony FE 70-200mm f/4 Macro G OSS II objektiivi

Näytä enemmän

Kuvaus

Kompakti korkearesoluutioinen teleobjektiivi

Edistynein objektiivitekniikkamme kiteytyy tässä kompaktissa ja kevyessä 70–200 mm:n F4 G Lens™ -teleobjektiivissa, jossa on laadukas optiikka ja automaattitarkennus sekä 1:2-makrokuvaustoiminto koko zoomausalueella. Helposti käsiteltävä ja mukana kulkeva objektiivi sopii monenlaiseen valo- ja videokuvaukseen.

 

Upea G Lens -renderöinti

Edistyksellisten asfääristen (AA) ja asfääristen linssielementtien yhdistelmä tuottaa erinomaisen tarkkuuden koko kuva-alalla sekä kontrastin koko zoomausalueella. Kolme ED (Extra-low Dispersion) -elementtiä ja yksi Super ED -elementti vähentävät väripoikkeamia ja värien sekoittumista. Kaunista täyden kennokoon bokeh-sumennusta tehostavat 9-lamellinen pyöreä aukkomekanismi ja optimoitu pallopoikkeama.

 

Laadukkaita lähikuvia

Tämä on luokkansa ensimmäinen zoom-objektiivi, joka tarjoaa 1:2-makrokuvauksen koko zoomausalueella. Vähimmäistarkennusetäisyys on 0,26 m zoomausalueen laajassa päässä ja 0,42 m teleobjektiivin päässä, ja suurennus on enintään 0,5-kertainen koko alueella. Lähikuvauksen uudet tasot tarjoavat ennennäkemätöntä monipuolisuutta ja joustavuutta valo- ja videokuvaukseen.

 

Nopea automaattitarkennus nopeassa rungossa

Neljä Sonyn tehokasta lineaarista XD-moottoria sekä kelluva tarkennusmekanismi linssiryhmineen tuottavat yhdessä nopeasti reagoivan tarkennuksen. Tarkennusmoottoreita on parannettu merkittävästi, joten automaattitarkennus toimii valokuvattaessa noin 20 % nopeammin koko zoomausalueella. Nopeat ja tehokkaat α-sarjan rungot näyttävät, mihin ne pystyvät. Tarkennuksen seuranta jatkuu automaattisesti myös zoomattaessa, joten tärkeimmät yksityiskohdat eivät jää kuvaamatta.

 

Kehittynyttä video- ja valokuvausta

Lineaarisen vasteen manuaalinen tarkennus reagoi suoraan ja lineaarisesti vähäiseen ohjaukseen. Objektiivi tukee yhteensopivien α-sarjan runkojen katselukulman korjaustoimintoa ja vähentää ei-toivottua kuvan siirtymistä tarkennettaessa. Sisäistä optista kuvanvakautusta voi käyttää yhdessä yhteensopivien α-sarjan kameroiden kiinteän kuvanvakautuksen kanssa käsivaralla kuvattaessa.

 

Huippuluokan suorituskykyä telejatkeilla

FE 70–200 mm F4 Macro G OSS II on yhteensopiva Sonyn 1,4x- ja 2,0x-telejatkeiden kanssa. 2,0x-telejatke suurentaa enimmäispolttoväliä, ja 1:1-makrokuvaus elävässä koossa tuo lisää luovuutta kaikilla polttoväleillä. 1,4x-telejatkeella käytössä on enintään 0,7x-makrokuvaus kaikilla polttoväleillä. Ja koska työskentelyetäisyys ei muutu telejatketta käytettäessä, voit siirtyä lähelle kohdetta ja ottaa todella vaikuttavia kuvia.

 

Kompakti, mukana kulkeva, luotettava ja helppokäyttöinen

Tässä innovatiivisessa objektiivissa yhdistyvät suorituskyky ja kannettavuus. Sen halkaisija on 82,2 mm (3-1/4 in), pituus 149,0 mm (5-7/8 in) zoomausalueen laajassa päässä ja paino 794 grammaa (28,1 unssia)*. Pidennettävää objektiivia on helppo kantaa mukana, ja zoomauksen lukituskytkin estää objektiivin pidentymisen kuljetuksen aikana.
*ilman kolmijalkasovitinta

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006