Sony RX100 VII kompaktikamera

Tuotetunnus (SKU): DSC-RX100M7

1.279,00 sis. alv

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Sonyn RX100 VII on kuin kämmenen kokoinen Sony a9. Täyden tuuman kokoinen kuvakenno sekä Bionz X kuvaprosessori antavat RX100 VII:lle ennennäkemättömät ominaisuudet kokoonsa nähden.

Näytä enemmän

Kuvaus

Sony RX100 VII – kuin pienennetty a9
Sony RX100 VII on Sonyn uusin kompaktikamera

Sonyn RX100-sarja on saanut uusimman jäsenensä, Sony RX100 VII:n. RX100 VII pakkaa hurjan määrän Sonyn pääsarjan runkojen, kuten a9:n, ominaisuuksista taskuun mahtuvaan kokoon.

Real-time Eye AF – nyt myös videokuvauksessa
Sony RX100 VII:ssä on Real-time Eye AF

Firmwarena a9:ään ja a6400:n tuotu Real-time Eye AF ihmisille ja eläimille on entistäkin tehokkaampi, sillä nyt sitä voi käyttää videokuvaustilassakin. Tarkennus seuraa valittua kohdetta vaikka silmä katoaisi hetkeksi näkyvistä, joka antaa entistä enemmän mahdollisuuksia ottaa kuva juuri täydellisimmällä hetkellä, täysin terävänä.

Tarkennuspisteet kattavat nyt 68% koko kuva-alasta

Sony RX100 VII:ssä on 357 tarkennuspistettä ja 425 kontrastipohjaista tarkennuspistettä

357 vaihetunnistuksen automaattitarkennuspistettä ja 425 kontrastintunnistukseen perustuvaa tarkennuspistettä kattavat 68% koko kuvan alasta, mahdollistaen tarkennuksen laajasti missä tahansa kohtaa kuvassa.

Kuvaa 20 kuvaa/sekunti ilman etsimen pimentymistä otosten välillä

Vaikka VII:ssä onkin edeltäjäänsä verrattuna vähemmän kuvia per sekunti, on siihen implementoitu hyvin tärkeä parannus – etsin ei enää pimenny otosten välillä. Näet sarjakuvauksen aikana tilanteen etsimen kautta ilman keskeytyksiä. Pienet merkit ruudun reunoilla kertovat sinulle, että kuvaus on vielä kesken, mutta enää et menetä täydellistä tilannekuvaa pimenevän etsimen vuoksi.

Ensimmäistä kertaa sisäänrakennetulla 3,5mm mikrofoniliitännällä

RX100 VII on ensimmäinen RX100 -sarjan kameroista, johon voidaan kiinnittää mikä tahansa 3,5mm mikrofoni. Kiinnitä vaikka sama mikrofoni, jota käyttäisit täyden rungon kamerassa ja kuvaa korkealaatuista kuvaa, korkealaatuisella äänellä.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006