TAMRON 24MM F/2.8 DI III OSD M1:2 Sony FE Objektiivi

Tuotetunnus (SKU): 112696

216,94 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

TAMRON 24MM F/2.8 DI III OSD M1:2

Näytä enemmän

Kuvaus

Tamron 24mm f/2.8 Di III OSD M1:2 tuo Sony-kameroiden käyttäjien ulottuville laadukkaan laajakulmaobjektiivin joka lähestyy superlaajakulmaa olematta kuitenkaan aivan niin äärimmäinen. Tämän ansiosta se soveltuu erinomaisesti maisemakuvaukseen, arkkitehtuurikuvaukseen sekä sisustuskuvaukseen ja jopa urheilukuvaukseen silloin, kun päästään kuvaamaan kohdetta läheltä mutta halutaan myös runsaasti ympäristöä kuva-alalle.

Nopea ja hiljainen

Tamron 24mm f/2.8 Di III OSD M1:2 on suunniteltu erityisesti Sonyn kinokoon peilittömille järjestelmäkameroille (E / FE kiinnityksellä) ja sen hiljainen ja nopea automaattitarkennus sopii niin valo- kuin videokuvaukseenkin. Sonyn ainutlaatuinen tarkennustekniikka, Fast Hybrid AF, yhdistää kontrasti- ja vaihemittauksen tarkennusautomatiikkaan. Eye AF tarjoaa automaattisen tarkennuksen kohteen silmiin. Lisäksi suoravälitteinen manuaalitarkennus (DMF) sallii tarkentamisen vaihtamatta automaattitarkennusmoodia.

Huippuluokan optinen suorituskyky

Huolella suunniteltu yhdistelmä asferisia linssejä sekä mataladispersiolinssejä (LD) minimoi kromaattisen värivirheen, tarjoten parhaan mahdollisen kuvanlaadun myös suurimmalla aukon asennolla. Tamron 24mm f/2.8 Di III OSD M1: 2 on myös yhteensopiva Sonyn automaattisen linssikorjauksen kanssa. Sen ansiosta viimeisetkin vääristymät saadaan poistettua kuva-alalta.

Edistynyt laaja-alainen heijatustenpoistopinnoite (BBAR) poistaa tehokkaasti heijastumat, haamukuvat ja sirotekuvat ja takaa kuville korkean kontrastin ja kirkkauden myös haastavissa valaisuolosuhteissa kuten ilta- ja aamuauringossa kuvattaessa, konserttien spottivaloissa ja kirkkaasti heijastavia kohteita kuvattaessa. Sen ansiosta kuvien värit ja tarkkuus hakevat vertaistaan.

Kompakti, säänkestävä rakenne

Huolimatta erinomaisesta kuvauskyvystään, Tamron 24mm f/2.8 Di III OSD M1: 2 on pieni ja kevyt jopa lyhyeksi laajakulmalinssiksi, ja se sopii täydellisesti peilittömän kamerarungon toveriksi. Lisäksi kumitiivisteet ja huolellisesti suunniteltu rakenne estävät roiskeveden ja pölyn tunkeutumisen rungon sisään – ei enää pelkoa sadekuuroon joutumisesta! Etulinssin fluoridipinnoite hylkii vettä, likaa ja öljyä ja tekee linssin puhdistamisesta vaivattomampaa.

Erityisen hyvä lähitarkennus

Laajakulmalinssien haluttavimpia ominaisuuksia on niiden kyky päästä todella lähelle kuvauskohdetta, eikä Tamronin linssi tässäkään petä. Minimitarkennusetäisyys on vain 12 cm, joka tarkoittaa 1:2 suurennoskerrointa (0.5x). Lähes makrolinssin tasoinen lähitarkennus tuottaa dramaattisia lähikuvia ja sallii taustan sumentamisen kauniisti.

Ominaisuudet

  • Erinomainen optinen suorituskyky kaikilla aukon arvoilla
  • Optimoitu Sonyn peilittömille järjestelmäkameroille
  • Kompakti ja kevytrakenteinen
  • Tukee Sonyn Fast Hybrid AF, Eye AF automaattitarkennusta sekä DMF-manuaalitarkennusta
  • Tukee Sonyn linssin kuvan korjausta
  • Sisäinen tarkennus (Linssin koko ei muutu tarkennettaessa)
  • OSD-moottori tarjoaa nopean ja hiljaisen automaattitarkennuksen
  • Yhteensopiva Tarmon Tap-In -konsolilisälaitteen kanssa
  • 67mm suodinhalkaisija – sama kuin Tamronin täyskuvakoon peilittömille kameroille valmistetuilla zoom-linsseillä
  • Erinomaisen lyhyt minimitarkennusetäisyys (12cm) 1:2 suurennoskertoimella (0,5x suurennos)

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006