TAMRON 35MM F/2.8 DI III OSD M1:2 Sony FE Objektiivi

Tuotetunnus (SKU): 112697

269,00 sis. alv

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

TAMRON 35MM F/2.8 DI III OSD M1:2

Näytä enemmän

Kuvaus

Tamron 35mm f/2.8 Di III OSD M1:2 tuo Sony-kameroiden käyttäjien ulottuville laadukkaan laajakulmaobjektiivin joka lähestyy superlaajakulmaa olematta kuitenkaan aivan niin äärimmäinen. Tämän ansiosta se soveltuu erinomaisesti maisemakuvaukseen, arkkitehtuurikuvaukseen sekä sisustuskuvaukseen ja jopa urheilukuvaukseen silloin, kun päästään kuvaamaan kohdetta läheltä mutta halutaan myös runsaasti ympäristöä kuva-alalle.

Nopea ja hiljainen

Tamron 35mm f/2.8 Di III OSD M1:2 on suunniteltu erityisesti Sonyn kinokoon peilittömille järjestelmäkameroille (E / FE kiinnityksellä) ja sen hiljainen ja nopea automaattitarkennus sopii niin valo- kuin videokuvaukseenkin. Sonyn ainutlaatuinen tarkennustekniikka, Fast Hybrid AF, yhdistää kontrasti- ja vaihemittauksen tarkennusautomatiikkaan. Eye AF tarjoaa automaattisen tarkennuksen kohteen silmiin. Lisäksi suoravälitteinen manuaalitarkennus (DMF) sallii tarkentamisen vaihtamatta automaattitarkennusmoodia.

Huippuluokan optinen suorituskyky

Huolella suunniteltu yhdistelmä asferisia linssejä sekä mataladispersiolinssejä (LD) minimoi kromaattisen värivirheen, tarjoten parhaan mahdollisen kuvanlaadun myös suurimmalla aukon asennolla. Tamron 35mm f/2.8 Di III OSD M1: 2 on myös yhteensopiva Sonyn automaattisen linssikorjauksen kanssa. Sen ansiosta viimeisetkin vääristymät saadaan poistettua kuva-alalta.

Edistynyt laaja-alainen heijatustenpoistopinnoite (BBAR) poistaa tehokkaasti heijastumat, haamukuvat ja sirotekuvat ja takaa kuville korkean kontrastin ja kirkkauden myös haastavissa valaisuolosuhteissa kuten ilta- ja aamuauringossa kuvattaessa, konserttien spottivaloissa ja kirkkaasti heijastavia kohteita kuvattaessa. Sen ansiosta kuvien värit ja tarkkuus hakevat vertaistaan.

Kompakti, säänkestävä rakenne

Huolimatta erinomaisesta kuvauskyvystään, Tamron 35mm f/2.8 Di III OSD M1: 2 on pieni ja kevyt jopa lyhyeksi laajakulmalinssiksi, ja se sopii täydellisesti peilittömän kamerarungon toveriksi. Lisäksi kumitiivisteet ja huolellisesti suunniteltu rakenne estävät roiskeveden ja pölyn tunkeutumisen rungon sisään – ei enää pelkoa sadekuuroon joutumisesta! Etulinssin fluoridipinnoite hylkii vettä, likaa ja öljyä ja tekee linssin puhdistamisesta vaivattomampaa.

Erityisen hyvä lähitarkennus

Laajakulmalinssien haluttavimpia ominaisuuksia on niiden kyky päästä todella lähelle kuvauskohdetta, eikä Tamronin linssi tässäkään petä. Minimitarkennusetäisyys on vain 15 cm, joka tarkoittaa 1:2 suurennoskerrointa (0.5x). Lähes makrolinssin tasoinen lähitarkennus tuottaa dramaattisia lähikuvia ja sallii taustan sumentamisen kauniisti.

Ominaisuudet

  • Erinomainen optinen suorituskyky kaikilla aukon arvoilla
  • Optimoitu Sonyn peilittömille järjestelmäkameroille
  • Kompakti ja kevytrakenteinen
  • Tukee Sonyn Fast Hybrid AF, Eye AF automaattitarkennusta sekä DMF-manuaalitarkennusta
  • Tukee Sonyn linssin kuvan korjausta
  • Sisäinen tarkennus (Linssin koko ei muutu tarkennettaessa)
  • OSD-moottori tarjoaa nopean ja hiljaisen automaattitarkennuksen
  • Yhteensopiva Tarmon Tap-In -konsolilisälaitteen kanssa
  • 67mm suodinhalkaisija – sama kuin Tamronin täyskuvakoon peilittömille kameroille valmistetuilla zoom-linsseillä
  • Erinomaisen lyhyt minimitarkennusetäisyys (15cm) 1:2 suurennoskertoimella (0,5x suurennos)

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006