TAMRON 70-180MM F/2.8 DI III VXD Sony FE Objektiivi

Tuotetunnus (SKU): 113971

1.120,97 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

TAMRON 70-180MM F/2.8 DI III VXD

Näytä enemmän

Kuvaus

70-180mm on Tamronin kolmas täydenkennon zoom-objektiivi Sony FE-kiinnitykselle. Sen myötä japanilaisen valmistajan objektiivivalikoimaan kuuluvat polttovälit 17 mm superlaajakulmasta 180 mm teleen, f/2.8 valovoimalla koko alueella! Uusi objektiivi täydentää jo olemassa Olevia 17-28mm f/2.8 Di III RXD ja 28-75mm f 2.8 Di III RXD -zoomeja ja kuten ne, se on yhteensopivia niin APS-C- kuin täyden kennon kameroiden kanssa.

Pienempi, kevyempi ja helpompi käsitellä

Tärkeänä tavoitteena kaikkien kolmen objektiivin suunnittelussa on ollut tarjota kompakti ja kevyt runko, joka helpottaa käsittelyä Sonyn peilittömän kameran kanssa. Tamron 70-180mm f / 2.8 Di III VXD on alle 15 cm pitkä ja painaa vain 815 grammaa. Se on huomattava painovähennys verrattuna perinteiseen 70-200 mm f/2,8-valovoimaiseen zoom-objektiiviin. Kompaktista koostaan huolimatta Tamron lupaa, että objektiivi kuvanlaatu on erinomainen edistyneellä optisella rakenteella ja erityisillä lasityypeillä.

Uusi tarkennusmoottori ja tuki silmätarkennukselle

Uusi VXD-lineaarimoottori (Voice-coil eXtreme-torque Drive) takaa nopean, hiljaisen ja tarkan automaattitarkennuksen. Se toimii erinomaisesti liikkuviin kohteisiin ja videokuvaamiseen. Objektiivi tukee myös Sony kameroiden tarkennustapoja, kuten Fast Hybrid AF (yhdistelmä kontrasti- ja vaihetarkennusta) ja Eye AF (automaattinen tarkennus kohteen silmiin). Epätavallisen lyhyt 85 cm tarkennusetäisyys tekee Tamronin uudesta telezoom-objektiivista ihanteellisen useisiin kuvaustarkoituksiin. Se sopii niin urheilun, luonnon kuin potrettien ja lähikuvien ottamiseen.

Sääsuojattu rakenne

Tamron 70-180mm f/2.8 Di III VXD on sääsuojattu rakenne, jossa kumitiivisteet estävät kosteuden ja pölyn pääsemisen objektiivin sisälle. Optiset pinnat on käsitelty lisäksi fluoripinnoitteella, joka hylkii rasvaa, likaa ja vettä, sekä helpottaa pintojen puhdistamista. Uusi zoom-objektiivi käyttää myös samaa 67mm suodinkierrettä kuin muut Tamronin Sony FE-objektiivit. Se on suuri etu, sillä käyttäjän ei tarvitse ostaa useita erilaisia suodinsarjoja ja huolehtia siitä, että oikeat suotimet ovat mukana kuvausmatkalla.

Yhteenveto Tamron 70-180mm f/2.8 Di III VXD

  • Valovoimainen, sääsuojattu telezoom-objektiivi Sony E / FE-kiinnitykselle
  • Erittäin pieni kokoinen ja kevyt, vain 149mm pitkä ja 815 grammaa painava
  • Suunniteltu täydelle kennolle, sopii myös APS-C-kameroiden kanssa
  • Sääsuojattu rakenne
  • Etulinssin fluoripinnoite hylkii rasvaa ja vettä
  • Nopea, hiljainen ja tarkka VXD-tarkennusmoottori
  • Yhteensopiva Sonyn Fast Hybrid AF ja Eye AF kanssa
  • Lyhyt 85 cm tarkennusetäisyys
  • 67mm suodin kierre

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006