Zeiss Batis 18mm f/2.8

1579,00 sis. alv 24% // 1273,39 alv 0%

Osamaksulla 72.1 € / kk / 36kk

Toimitettavissa 4-7 arkipäivässä

Kerro tuotteesta muille:

Email
tuotetunnus (SKU) 2136-691 (Tuote)Osastot: , Brand:

Kuvaus

Uudenajan superlaajakulmaobjektiivi. Tämä objektiivi on ihanteelinen valinta maisemien ja tähtitaivaan kuvaamiseen. Laajan kuvakulmansa ansiosta Zeiss Batis 2.8/18 -objektiivi mahdollistaa vaikuttavien ja korkealaatuisten arkkitehtuuri- ja sisätilakuvien ottamisen, jopa ahtaissa tiloissa. Se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn koko kuva-alalla. Lisäksi nopea ja hiljainen automaattitarkennus tarjoaa täsmällisen tarkennuksen kaikissa tilanteissa.

Rakenne

Objektiivin optinen rakenne sisältää 11 linssielementtiä 10 ryhmässä. Elementeistä neljä on molemmilta puolilta asfäärisia ja seitsemän on valmistettu erikoislasista. Kelluvalinssinen rakenne mahdollistaa uskomattoman kuvanlaadun koko kuva-alalle riippumatta kuvausetäisyydestä.

Nopean ja tarkan automaattitarkennuksen lisäksi objektiivin käsitarkennus on erittäin tunnokas ja hyvin reagoiva, joten jokaiseen kuvaustilanteeseen voidaan valita sopiva tarkennustapa.

Kuten aiemmissa Batiksissa, myös uudessa objektiivissa on OLED-näyttö, jolta nähdään tarkennusetäisyys tarkennustasolta, sekä syväterävyysalue valitulla aukolla. Myös APS-C-kennoisella kameralla kuvattaessa objektiivi näyttää automaattisesti todellisen syväterävyysalueen.

Koko Batis-sarja on suunniteltu sääsuojatuksi ja kestämään kovemmatkin sääolosuhteet. Ne tukevat kaikkia nykyisten Sony E-sarjan kameroiden ominaisuuksia ja toimintoja.

Lisätiedot

Paino 0.4 kg

Tuotteen tiedot

Valokuvaus / Videokuvaus: Valokuvaus
Tarkennuksen tyyppi: Manuaalitarkennus, Automaattitarkennus
Pienin aukkoarvo: 22
Suodinkierre (mm): 77 mm
Kiinteä polttoväli (mm): 18 mm
Kuvanvakaaja: Ei
Suurin aukkoarvo: 2.8
Objektiivin kiinnitys: Sony E-FF, Sony E
Maksimisuurennos (x): 1:9,5 x
Piirtoympyrä: Täyskenno
Takuu: 2 vuotta
Lähin tarkennusetäisyys (cm): 25 cm
Linssielementti/ryhmä: 11/10
Himmenninlehdet: 9
Pituus (mm): 80 mm
Halkaisija (mm): 100 mm
Väri: Musta
Paino (g): 330 g