Zeiss Batis 40mm f/2.0 CF Objektiivi

1369,00 sis. alv 24% // 1104,03 alv 0%

Osamaksulla 62.9 € / kk / 36kk

Erinomainen Sonyn peilittömille järjestelmäkameroille tarkoitettu, kinokoon kameroiden kanssa yhteensopiva monikäyttöinen objektiivi, joka tarjoaa lyömättömän kuvanlaadun ja tarkan automaattitarkennuksen.

Toimitettavissa 4-7 arkipäivässä

Kerro tuotteesta muille:

Email
tuotetunnus (SKU) 2239-137 (Tuote)Osastot: , Brand:

Kuvaus

Nopealla f/2 aukolla ja laajakulman ja standardiobjektiivin väliin asettuvalla polttovälillään Zeiss Batis 40mm f/2 CF soveltuu laajaan valikoimaan erilaisia käyttötarkoituksia, potrettikuvauksesta aina arkkitehtuurikuvaukseen ja katukuvaukseen. 24 cm minimitarkennusetäisyys tekee siitä myös hyvin soveltuvan tarkkojen yksityiskohtien tallentamiseen esim. ruokakuvauksessa tai muussa makrokuvauksessa. Anna luovuutesi leihahtaa!

Pehmeä ja luotettava automaattitarkennus
Automaattitarkennuksen rakenne vaatii tiettyjen linssiryhmien erittäin tarkkaa ja hallittua siirtelyä. Batis 40mm f/2 CF ja muut Zeissin Batis-sarjan linssit on suunniteltu tarjoamaan pehmeäliikkeisen ja toimintavarman automaattitarkennusjärjestelmän joka tuottaa parhaan mahdollisen tuloksen.

Ainutlaatuinen Batis-sarjan sisäänrakennettu OLED-näyttö näyttää käyttäjälle tarkennusetäisyyden ja syväterävyysalueen jokaisella aukon asetuksella. Kiitos korkean kontrastinsa se toimii yhtä hyvin päivänvalossa kuin haastavissa valaistusoloissa.

Zeiss – tunnettua suorituskykyä
Kompaktista rakenteestaan huolimatta Batis 40mm f/2 CF selviää vaivatta ammattilaiskuvaajien korkeimmistakin vaatimuksista. Edistynyt optinen rakenne yhdeksällä elementillä jaettuna kahdeksaan ryhmään sekä Zeissin legendaarinen T* heijastuksenpoistopinnoite varmistavat että jokainen kuva tallentuu maailmankuulun Zeiss-tyylin määrittelemillä kontrastilla, terävyydellä ja värintoistolla.

Jos etsit linssiä jolla on suurimmallakin aukko-asetuksella runsaasti erottelukykyä? Tästä saat!

Zeiss Batis-sarjasta
Zeiss Batis-sarjan automaattitarkennuksella varustetut objektiivit on kehitetty erityisesti Sonyn uusille peilittömille, kinokoon järjestelmäkameroille. Ne on kehitetty erityisesti kevyen ja kompaktin järjestelmän saavuttamiseksi tinkimättä tippaakaan suorituskyvystä.

Batis-sarjan objektiivit ovat täysin yhteensopivia kaikkien E-kiinnityksellä varustettujen kameroiden kanssa, ja tarjoavat nopean ja hiljaisen automaattitarkennuksensa lisäksi säätiivistetyn rungon joka kestää sadetta ja pölyä.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg

Tuotteen tiedot

Tarkennuksen tyyppi: Manuaalitarkennus, Automaattitarkennus
Pienin aukkoarvo: 22
Suodinkierre (mm): 67 mm
Kiinteä polttoväli (mm): 40 mm
Kuvanvakaaja: Ei
Suurin aukkoarvo: 2.0
Objektiivin kiinnitys: Sony E-FF
Maksimisuurennos (x): 1:3,3 x
Piirtoympyrä: Täyskenno
Takuu: 2 vuotta
Lähin tarkennusetäisyys (cm): 24 cm
Linssielementti/ryhmä: 9/8
Pituus (mm): 93 mm
Halkaisija (mm): 91 mm
Väri: Musta
Paino (g): 361 g