Zeiss Vario-Tessar T* FE 24-70mm F4 ZA OSS Objektiivi

Tuotetunnus (SKU): SEL2470Z

999,00 sis. alv

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Zeiss Vario-Tessar T* FE 24-70mm on erittäin laadukas laajakulmasta lyhyeksi teleksi taipuva zoom-objektiivi, joka on suunniteltu erityisesti Sonyn täyden kennokoon kameroille.

Näytä enemmän

Kuvaus

 width=

Erittäin laadukas laajakulmasta lyhyeksi teleksi taipuva zoom-objektiivi, joka on suunniteltu erityisesti Sonyn täyden kennokoon kameroille. Objektiivi soveltuu monenlaisiin kuvauksiin kattavan polttävälialueensa tähden.

Nopea sekä hiljainen automaattitarkennus optinen kuvanvakaaja mahdollistaa kuvaamisen vähemmässäkin valossa. Optisesti laadukkaiden T*-objektiivien linssielementit takaavat koko kuva-alan terävyyden ja miellyttävän bokeh’n ja näiden elementtien pinnoitteet ehkäisevät heijastuksia sekä värivääristymiä. Objektiivi on suojattu pölyltä ja kosteudelta.

Rekisteröintiohjeet vuoden jatkoturvaan:
Aloita rekisteröimällä tuotteesi https://www.sony.fi/exwarranty -sivustolla. Tuotteen rekisteröinti ja jatkoturvan aktivointi on tehtävä 60 päivän kuluessa tuotteen ostamisesta. Saat jatkoturvan aktivointikoodin ja -ohjeet sähköpostitse heti, kun olet rekisteröinyt tuotteesi. Jos olet jo ostanut tai muutoin saanut laajennetun takuun tälle tuotteelle, huomioi, että sinulla ei ole oikeutta pidentää takuuaikaa yhdellä lisävuodella käyttämällä tätä koodia. Jatkoturva ei ole siirrettävissä. Tarjous koskee tuoteostoja kaikissa EU:n jäsenmaissa, pois lukien Luxemburg, Alankomaat ja Norja (mutta mukaan lukien Iso-Britannia), sekä Bosnia ja Hertsegovinassa, Montenegrossa, Serbiassa, Sveitsissä ja Turkissa. Tarjous päättyy 31.1.2022 – tuote on ostettava tähän päivämäärään mennessä.

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006