Tuotekuvauspiste kotiin tai toimistolle

Kokosimme tähän artikkeliin valikoimamme helppokäyttöisimmät ja toimivimmat laitteet ja välineet tuotekuvauksen toteuttamiseen vaikka tarvittaessa keittiön pöydän ääressä.

Valo

Valo on tärkein osa tuotekuvausta, sillä väärän sävyinen tai liian vähäinen valo tekee tuotekuvista kellertäviä, sinertäviä tai liian pimeitä, jotta tuote erottuisi edukseen. Huono valaistus myös aiheuttaa lisätyötä jälkikäsittelyssä, koska kuvassa on enemmän korjattavaa.

Studiovarustamon suosittelee tuotekuvaukseen Fomei LED Mini RGB 12-valopaneelia, jolla voidaan valaista yksittäiset, pienemmät tuotteet tasaisesti. LED Mini 12:ssä on sisäänrakennettu akku ja värilämpötilan säätö, jolla saat varmasti tuotteen valaistua oikean värisenä kuvaa varten.

Valoa voi pitää kädessä tai kiinnittää sen esimerkiksi kevyeen kolmijalkaan tai valaisinjalustaan, josta sen voi kohdistaa tuotteen suuntaan.

Tausta

Tuotekuvissa on yleisesti valkoinen tai muu tasavärinen tausta, jotta tuote erottuu kuvasta. Taustana voidaan käyttää valmiita tuotekuvauspöytiä ja -taustoja, mutta myös 1,35m leveä taustakartonki neutraalissa värissä toimii aina.

Taustan ripustamiseksi suosittelemme rullapäitä ja rullapääpidikkeitä, jotka voi kiinnittää vaikka kahteen Mini Compact Standiin.

Taustan paikallaan pitämiseen voidaan hyödyntää tuttua ja turvallista Gaffer-teippiä tai erimallisia clampeja. Gaffer-teippi ei jätä jälkiä samaan tapaan kuin muut teipit saattavat ja Super Clamp on hyödyllinen muissakin tilanteissa.

Autamme mielellämme tuotekuvaukseen liittyvissä pulmissa ja kysymyksissä paikan päällä myymälässä sekä verkon yli sähköpostitse, chatissa tai puhelimitse!