Ammattilaisen varustevuokraamo

Kameran tai valokaluston vuokraus on hyvä tapa tutustua kiinnostavaan laitteeseen, tai kun tarvitset niitä vain tiettyä projektia varten. Kameran ja muun kuvauskaluston vuokraus onnistuu helposti meidän kauttamme.

 

Jos tahdot vuokrata järjestelmäkameran, digiperän, kinarin, erikoisempia objektiiveja, salamavaloja tai jalustoja, löydät ne meiltä.

 

Näet yksittäisen laitteen vuorokauden vuokrahinnan alennuksineen liikuttamalla vuokrausaikaslideria. Kerää tarvitsemasi laitteet koriin ja ilmoita vuokrauksen kesto. Vuokrakori laskee sinulle kokonaishinnan alennuksineen. Täytä yhteystietosi ja noutopäivä ja lähetä vuokrauspyyntösi. Otamme sinuun yhteyttä vielä saman päivän aikana ja varmistamme laitteiden saatavuuden.

 

Voit noutaa vuokralaitteesi myymälästämme ensimmäistä vuokrauspäivää edeltävänä arkipäivänä 14.00-17.00. Laitteiden palautus viimeisen vuokrauspäivän jälkeisenä arkipäivänä klo 9.00-12.00. Viikonlopun yli menevästä vuokrauksesta veloitus yhden vuorokauden vuokra +50%.

 

Ota yhteyttä suoraan info@studiovarustamo.fi tai soita. Yli 14 vrk vuokrauksissa ota yhteyttä meihin, etsimme sinulle kustannustehokkaimman vaihtoehdon. Jos et löytänyt etsimääsi laitetta ota yhteyttä meihin. Löydämme varmasti ratkaisun tarpeeseesi.

 

Mikäli vuokraat ensimmäistä kertaa, laskutamme vuokran etukäteen. Vuokralaitteita noutaessasi sinun tulee todentaa henkilöllisyytesi. Huom! Vuokraamme kalustoa vain yrityksille.

FAQ ja tarkemmat vuokrausehdot

Hinnat sisältävät alv 24%

 

Vuokrakorin sisältö

0 tuotetta
    päivät: 1
    hinta: 0
    alennettu hinta: