FUJI GFX 100S keskikoon järjestelmäkamera

Tuotetunnus (SKU): 16674011

Ensimmäinen vuokrauspäivä 175,00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Rentals cannot start/end on highlighted days.
Yhteensä: € ()
Vuokratuotteen palautus päivää

Tämän tuotteen voi myös ostaa

Osta tuote

Huima tarjous GFX 100s kamerarunkoon. Etusi 1600€!
Käytä kassalla koodia Fuji1600 ja saat rungon hintaan 4899€

Siirrettävyys ja liikuteltavuus keskiössä, tekemättä kompromisseja suorituskyvyn suhteen – Fujifilm on luonut korkeimman suorituskyvyn kompaktin keskikoon kameran koskaan. Kamera on saman kokoinen useimpien täydenkoon kameroiden kanssa, mutta siinä on 70 % suurempi kuvakenno 102 megapikselin resoluutiolla. Kamera luo kuvia, joissa on korkea yksityiskohtien kirjo, erinomainen sävyalue ja ainutlaatuinen värintoisto. Lisäksi vielä viisiakselinen kuvanvakautus, jossa mahdollisuus 6 portaan korjaukseen, nopea ja tarkka automaattitarkennus, 4K-video mahdollisuudella kuvata 12-bit Raw videota HDMI -liitännän kautta – kaikki tämä kamerarungossa, joka painaa vain 900 g. Siirtyminen pienkuvakoosta keskikokoon ei ole koskaan ollut houkuttelevampaa!

 • 102M G-Format (43,8mm x 32,9mm) CMOS sensori
 • X Processor 4 kuvaprosessori
 • IBIS 5-akselinen kuvanvakaus
 • 3.69Mp EVF elektroninen etsin
 • 3-suuntainen kääntyvä LCD-näyttö
 • 4K video, F-Log
 • Sääsuojaus
 • Wi-Fi, Bluetooth

Näytä enemmän

Kuvaus

 

 

 

102 megapikselin keskikoon kenno ja X-Processor 4

GFX100S:n taustavalaistu CMOS-kenno on kooltaan 43.8 x 32.9 mm, joka on noin 70 % suurempi täyden koon kennoon verrattuna. Kuvakennon koko yhdistettynä 102 miljoonan pikselin resoluutioon ja sisäänrakennettuun kuvanvakautukseen tuottaa kuvia entistäkin suuremmalla yksityiskohtien kirjolla, laajalla sävyalueella ja vaikuttavalla suorituskyvyllä huonommissakin valotusolosuhteissa. Entistä kolmiulotteisempi vaikutelma onkin keskikoon kuville luonteenomainen piirre. Kamerassa on nopea, tarkka ja monipuolinen automaattitarkennus, joka tarkentaa jopa 0,16 sekuntissa niinkin vaikeissa valo-olosuhteissa kuin -5,5EV. Uudelleenkehitelty automaattitarkennuksen algoritmi on parantanut kameran kykyä tunnistaa ja seurata kasvoja, silmiä ja liikkuvia kohteita.

 

Fujifilmin pidetty värintoisto perustuu 86 vuoden kokemukseen valokuvafilmin kehityksestä ja on ollut osa ikonisimpien valokuvien ja elokuvien maailmaa. Uusi FUJIFILM GFX100S sisältää jopa 19 erilaista filmisimulointitilaa fantastisten värien tuottamiseen suoraan kamerasta.

Pienempi ja kevyempi kamerarunko

Korkean kuvanlaadun varmistamiseksi myös käsivaralla kuvatessa, on GFX100:an kehitetty viisiakselinen kuvanvakautus (IBIS). Verrattuna GFX100:ssa olevaan yksikköön, on kuvanvakain uuden GFX100S: sisällä 20 % pienempi, 10 % kevyempi ja voi kompensoida jopa 6 porrasta pidempään suljinaikaan.

Uuden kuvanvakautuksen lisäksi on GFX100S saanut myös pienemmän sulkimen ja käyttää pienempää akkutyyppiä (NP-W235) edeltäjäänsä verrattuna, minkä ansiosta kamerarunko on huomattavasti pienempi ja lähes 500 g kevyempi. Kamerarunko on täysin samanlainen kuin aiemmissa sääsuojatuissa malleissa ja siinä on kestävä magnesium-kuori.

GFX100S on saanut uuden valintakiekon (PASM) jolla säädetään kuvaustilaa, sekä kuusi ohjelmoitavaa tilaa, joiden avulla päästään nopeasti käsiksi usein käytettyihin asetuksiin. Uuden valintakiekon yläpuolella on kytkin, jolla helposti vaihdetaan still-kuvan ja videon välillä. Kameran joystick on suurempi ja sen käsittely on parantunut tarkennuspisteen siirtämisen ja valitsemisen helpottamiseksi.

GFX100S:n takapuolella on 3,2 tuuman kosketusherkkä LCD-näyttö ja 1,8 tuuman LCD-näyttö etupuolella, jotka voi mukauttaa näyttämään tärkeitä EXIF-asetuksia kuten suljinaika, aukko, ISOherkkyys ja valotuksen korjaus. Taaemman LCD-näytön resoluutio on 2,36 miljoonaa pistettä, ja näyttöä voi kallistaa kolmessa suunnassa (90° ylöspäin, 45° alaspäin och 60° oikealle).

GFX100S on varustettu kahdella SD-korttipaikalla, jotka tukevat UHS-standardia sekä mahdollisuudella ladata kameraa suoraan USB-C-liittimellä. USB-C-liittimellä voi myös kuvata suorakaappauksella tietokoneeseen “Tether Shooting Plug-in PRO for Adobe® Photoshop®” ja ’’Capture One Pro FUJIFILM’’ kautta.

Pixel Shift Multi Shot – toiminto, 400 megapikselin kuvat

GFX100S on täydellisesti varusteltu tarjoamaan erinomaista yksityiskohtien toistoa jokaisessa kuvassa tai videomateriaalissa. Tämä ei kuitenkaan olisi mahdollista ilman FUJINON G Mount -objektiivien erottelukykyä. Hyödyntämällä vuosikymmenten kokemusta broadcast -optiikasta, on juuri tämä yhdistelmä objektiivejamme ja kennon teknologiaamme, joka erottaa kuvasi muista. Aina muotokuvan ripseistä uskomattoman maiseman hentoisiin ruohonkorsiin, GFX100S auttaa sinua kehystämään jokaisen yksityiskohdan.

Kun vain paras kelpaa, GFX100S vastaa haasteeseen. Sen Pixel Shift Multi Shot – toiminto kuvaa 16 RAW-tiedostoa luodakseen yhden 400 megapikselin kuvan, joka toistaa hienoimmat yksityiskohdat äärimmäisen väritarkkuuden kanssa. Kuvat luodaan siirtämällä kuvakenno tallentamaan punaista, vihreää ja sinistä tietoa jokaisesta pikselistä. Tämä prosessi johtaa vertaansa vailla olevaan värin toistoon, minimaalisiin virheväreihin ja se on täydellinen taidekokoelmien arkistointiin, kulttuuriperinnön säilyttämiseen tai mihin tahansa sovellukseen, joka vaatii valtavaa väritarkkuutta ja veitsenteräviä yksityiskohtia.

4K-videokuvaus keskikoon tunnelmissa

Suuren ja nopean kennonsa ansiosta GFX100S:llä on videosuorituskyky, joka on ainutlaatuista keskikoon kameroille. Yhdistelmä Xprocessor 4 ja nopea kuvakenno antaa mahdollisuuden filmata keskikoossa, jossa koko kennon leveys hyödynnetään suhteessa 16:9 tai 17:9. Näin voidaan luoda ainutlaatuista ilmettä, sillä GFX100S:llä on huomattavasti suurempi kenno kuin useimmissa elokuvakameroissa.

GFX100S:n vakuuttava videosuorituskyky tarjoaa mahdollisuuden tallentaa 4K/30p 4:2:0 10bit sisäisesti SD-kortille. Samaan aikaan voi myös tallentaa 4K/30p 12bit 4:2:2 ProRes RAW ulkoiseen toistoyksikköön HDMI:n kautta.

 

Kamera tukee kahta videoformaattia, H.264/MPEG-4 AVC ja H.265/HEVC ja voi valita kahden komprimointivaihtoehdon välillä, ALL-Intra ja Long GOP. ALL-Intraa käytettäessä video tallentuu 400 Mb/s nopeudella. Profiilit F-Log ja Hybrid Log Gamma, ITU-BT.2100 (HLG) ovat saatavilla videon tallentamiseen isommalla värisyvyydellä suurimman mahdollisen luovuuden saavuttamiseksi ja jälkikäsittelyn hallitsemiseksi. Sisäänrakennettu kuvanvakain (IBIS) voidaan yhdistää toimintoihin elektroninen kuvanvakautustoiminto (DIS) ja ”IS Boost” lisävakauden tuomiseksi erityisissä kohteissa ja tilanteissa.

Aiemmin julkaistut filmisimulaatiot ”ETERNA” ja ”ETERNA Bleach Bypass”ovat nopeasti saavuttaneet suosiota videokuvaajien joukossa, ja ne löytyvät tietenkin myös GFX100S:stä. Filmisimuloinnit perustuvat analogiseen filmiin ETERNA, joka on pitkään ollut suosittu filmikuvauksessa. ETERNA luo elokuvamaisen tyylin suurella sävylaajuudella varjoissa sekä alemman kontrastin ja värikylläisyyden. Efekti ”bleach bypass” näkyy monisa tunnetuissa filmeissä ja juontaa juurensa menetelmästä, jossa filminkehityksessä jätetään valkaisuvaihevälistä, tuloksena kuvat toistuvat voimakkaammalla kontrastilla ja kauniin haaleilla väreillä.

Tuotetiedot:

 • Taustavalaistu 102 megapikselin FUJIFILM G CMOS (43.8×32.9mm) kenno ilman optista alipäästösuodinta
 • X-Processor 4
 • Viisiakselinen kuvanvakautus (IBIS) jopa 6 portaan korjauksella
 • Autotarkennus 3.76 miljoonalla vaiheentunnistavalla pikselillä, jotka kattavat lähes koko kuva-alueen
 • Yhteensopiva FUJIFILM G -kiinnityksen objektiivien kanss
 • Kestävä pöly- ja sääsuojattu rakenne magnesiumist
 • Kosketusherkkä 3.2 tuuman LCD-näyttö 2 360 000 pisteen resoluutio, kallistettavissa kolmessa suunnassa
 • Elektroninen etsin 3 690 000 pisteen resoluutio ja 0,77x suurennos
 • Kaksi muistikorttipaikkaa (SD/SDHC/SDXC), molemmat tukevat UHS-II-standardi
 • Fujifilmin suositut filmisimulointitilat, toimivat sekä valokuvauksessa että videokuvauksess
 • Isot ja älykkäät säädöt valitun kuvatilan säätämiseen, paranneltu joystick AF-pisteen ohjaamiseen
 • Raw 14/16bit
 • Wi-Fi langattomaan tiedonsiirtoon ja Bluetooth jatkuvaan, energiatehokkaaseen tiedonsiirtoon puhelimeen/tablettiin.
 • Mahdollisuus kauko-ohjata kameraa sovelluksella FUJIFILM Xap
 • Paino noin 900
 • Videotallennus DCI tai UHD 4K / 24, 25 & 30p 4:2:0 10-bittisenä sisäisesti SD-kortille ja DCI tai UHD 4K / 24, 25 & 30p 4:2:2 10bit/12bit (ProRes RAW) tallennusyksikköön HDMI:n kautta
 • Videoformaatti: H.264/MPEG-4 AVC ja H.265/HEVC
 • Videokomprimointi: ALL-intra (jopa 4K 30p) ja Long GOP
 • Videotallennus jopa 400Mb/s ALL-Intra
 • ETERNA-filmisimulointi elokuvamaiseen tyyliin – suuri sävylaajuus alhaisemmalla kontrastilla ja värikylläisyydellä
 • F-Log värinluokitusprofiili videolle (tallennus muistikortille tai
 • HDMI-liitännällä) sekä tuki Hybrid Log Gamma (HLG)
 • Mikrofonisisääntulo (3.5 mm), kaukolaukaisinliitäntä (2.5 mm) ja kuulokeliitäntä (3.5 mm)

Lisävarusteet:

 • Akkukahva MHG-GFX S – yhteensopiva Arca-Swissjalustakiinnityksen kanssa
 • Mikrofoni MIC-ST1
 • Lisäakku: NP-W235
 • Kaukolaukaisin: RR100 (2,5 mm)
 • Tuplalaturi: BC-W235
 • FUJIFILM Xapp mahdollistaa kameran kaukoohjauksen, sekä kuvien siirron. Voidaan ladata ilmaiseksi iOS:iin ja Androidiin.
 • H-Mount adapter G – Sovitin FUJINON HC -objektiivin kiinnitykseen, mahdollisuus ohjata aukkoa kamerasta sekä käyttää objektiivin keskussuljinta (salamasynkkaus jopa 1/800). Vain manuaalinen tarkennus.
 • Paljeadapteri ”View Camera Adapter G” – Mahdollistaa suuren kuvakoon objektiivin kiinnittämisen kuten esim CM FUJINON. GFX 100S käytetään kuin digitaaliperää mahdollisuutena ohjata suljinta joko kamerasta tai objektiivista.
 • Ohjelmia suorakaappaukseen: Plug-in PRO for Adobe® Photoshop® Lightroom®, Capture One Pro FUJIFILM, FUJIFILM X Acquire

Lisätiedot

Paino 2 kg (kilogramma)

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Ominaisuudet

Model name FUJIFILM GFX100S
Lens Mount FUJIFILM G mount
Image sensor 43.8mm×32.9mm Bayer array with primary color filter
Number of effective pixels 102 million pixels
Sensor Cleaning System Ultra Sonic Vibration
Image Processing Engine X-Processor 4
Storage media SD Card (-2GB) / SDHC Card (-32GB) / SDXC Card (-2TB) / UHS-I / UHS-II / Video Speed Class V90*1
File format of still image DCF Compliant with Design rule for Camera File system (DCF2.0)
JPEG Exif Ver.2.32 *2
RAW 16bit / 14bit RAW (RAF original format)
TIFF 8bit / 16bit RGB (In-camera Raw Conversion Only)
Number of recorded pixels [L]〈4:3〉 11648×8736 〈3:2〉 11648×7768 〈16:9〉 11648×6552 〈1:1〉 8736×8736
〈65:24〉 11648×4304 〈5:4〉 10928×8736 〈7:6〉 10192×8736
[M]〈4:3〉 8256×6192 〈3:2〉 8256×5504 〈16:9〉 8256×4640 〈1:1〉 6192×6192
〈65:24〉 8256×3048 〈5:4〉 7744×6192 〈7:6〉 7232×6192
[S]〈4:3〉 4000×3000 〈3:2〉 4000×2664 〈16:9〉 4000×2248 〈1:1〉 2992×2992
〈65:24〉 4000×1480 〈5:4〉 3744×3000 〈7:6〉 3504×3000
Sensitivity Still Image Standard Output: AUTO1 / AUTO2 / AUTO3 / ISO100~12800 (1/3 step)
Extended Output: ISO50 / ISO25600 / ISO51200 / ISO102400
Movie Standard Output: AUTO / ISO200~12800 (1/3 step)
Extended Output: ISO25600
Exposure control TTL 256-zone metering / Multi / Spot / Average / Center Weighted
Exposure mode P (Program AE) / A (Aperture Priority AE) / S (Shutter Speed Priority AE) / M (Manual Exposure)
Exposure compensation Still -5.0EV~+5.0EV 1/3EV step
Movie -2.0EV~+2.0EV 1/3EV step
Image stabilizer Mechanism Image sensor shift mechanism with 5-axis compensation
Compensation Effect 6.0 stops
*based on CIPA standard
*Pitch/yaw shake only
*With GF63mmF2.8 R WR lens mounted
Digital Image Stabilization Yes (movie mode only)
IS MODE BOOST Yes (movie mode only)
Shutter type Focal Plane Shutter
Shutter speed Mechanical shutter P mode: 4sec. to 1/4000sec. A mode: 30sec. to 1/4000sec.
S/M mode: 60min. to 1/4000sec. Bulb: up to 60min.
Electronic shutter P mode: 4sec. to 1/16000sec. A mode: 30sec. to 1/16000sec.
S/M mode: 60min. to 1/16000sec. Bulb: up to 60min.
*The Electronic Shutter may not be suitable for fast-moving objects or handheld shooting. Flash can not be used.
Mechanical + Electronic shutter P mode: 4sec. to 1/16000sec. A mode: 30sec. to 1/16000sec.
S/M mode: 60min. to 1/16000sec. Bulb: up to 60min.
*The Electronic Shutter may not be suitable for fast-moving objects or handheld shooting. Flash can not be used.
Electronic Front Curtain Shutter P mode: 4sec. to 1/4000sec. A mode: 30sec. to 1/4000sec.
S/M mode: 60min. to 1/4000sec. Bulb: up to 60min.
*Electronic front curtain shutter works until 1/1250sec.
*When using the electronic front curtain shutter, the continuous shooting supports CL only
Electronic Front Curtain Shutter + Electronic Shutter P mode: 4sec. to 1/16000sec. A mode: 30sec. to 1/16000sec.
S/M mode: 60min. to 1/16000sec. Bulb: up to 60min.
*Electronic front curtain shutter works until 1/1250sec, Mechanical shutter works until 1/4000sec.
*The Electronic Shutter may not be suitable for fast-moving objects or handheld shooting. Flash can not be used.
*When using the electronic front curtain shutter, the continuous shooting supports CL only
Movie DCI4K/4K: 1/4000sec. – 1/4sec. FHD: 1/4000sec. – 1/4sec.
*Cannot choose slower shutter speed than framerate with LongGOP recording.
Synchronized shutter speed for flash 1/125sec. or slower
Continuous shooting CH Electronic shutter 2.9fps (JPEG: 64 frames, Compressed RAW: 23frames, Lossless compressed RAW: 18 frames, Uncompressed RAW: 15 frames)
CH 5.0fps (JPEG: 42 frames, Compressed RAW: 16 frames, Lossless compressed RAW: 15 frames, Uncompressed RAW: 14 frames)
CL 2.0fps (JPEG: Endless, Compressed RAW: 45 frames, Lossless compressed RAW: 22 frames, Uncompressed RAW: 16 frames)
*Electronic Front Curtain Shutter support CL only.
*Recordable frames depends on recording media.
*Speed of continuous shooting depends on shooting environment and shooting frames.
Drive Mode AE Bracketing 2 frames / 3 frames / 5 frames / 7 frames / 9 frames
*by 1/3EV step, up to ±3EV steps
Filmsimulation bracketing Any 3 types of film simulation selectable
Dynamic Range Bracketing 100% / 200% / 400%
ISO sensitivity Bracketing ±1/3EV / ±2/3EV / ±1EV
White Balance Bracketing ±1 / ±2 / ±3
Focus Bracketing AUTO / MANUAL
Multiple Exposure Yes (Max. 9 frames) / Additive / Average / Bright / Dark
Pixel Shift Multi Shot Yes
Focus Mode Single AF / Continuous AF / MF
Type Intelligent Hybrid AF (TTL contrast AF / TTL phase detection AF)
Low-light Performance Contrast: -2.5EV / GF80mmF1.7 attached
Phase Detection: -5.5EV / GF80mmF1.7 attached
AF frame selection Single point AF: 13×9 / 25×17 (Changeable size of AF frame)
Zone AF: 3×3 / 5×5 / 7×7 from 117 areas on 13×9 grid
Wide/Tracking AF: Yes (AF-S: Wide / AF-C: Tracking)
All: Yes
Face/eye detection Yes
Flash Sync. Mode 1st Curtain / 2nd Curtain / AUTO FP (HSS)
When SHOE MOUNT FLASH is set
TTL (TTL AUTO / STANDARD / SLOW SYNC. ) / MANUAL / MULTI / OFF
Hot shoe Yes (Dedicated TTL Flash compatible)
Viewfinder EVF: 0.5 inch OLED Color Viewfinder, Approx. 3.69 million dots
Coverage of Viewing Area vs. Capturing Area: Approx. 100%
Eyepoint: Approx. 23mm (from the Rear End of the Camera’s Eyepiece)
Diopter Adjustment: -4~+2m-1
Magnification: 0.77x with 50mm Lens (35mm Equivalent) at infinity and Diopter set to -1.0m-1
Diagonal Angle of View: approx. 38° (Horizontal angle of view: approx. 30° )
Built-In Eye Sensor
LCD monitor 3.2 inch Tilt-Type(Three Direction) Touch Screen Color LCD Monitor
Aspect Ratio: 4:3
Dots: Approx. 2.36 million dots
Touch Screen Mode Shooting Mode AF, Focus Area, OFF, Double Tap Setting, Touch Function Setting, EVF Touch Screen Area Setting
Playback Mode Swipe, Pinch-in / Pinch-out, Double-tap, Drag
Sub LCD monitor 1.80 inch Monochrome LCD Monitor
Aspect Ratio: 4:3
Dots: 303×230-dot
Movie recording File format MOV:
HEVC/H.265, Linear PCM (Stereo sound 24bit / 48KHz sampling)
MPEG-4 AVC/H.264, Linear PCM (Stereo sound 24bit / 48KHz sampling)MP4:
MPEG-4 AVC/H.264, AAC
Movie compression All Intra / Long GOP
*All Intra can be used with following settings.
DCI4K/4K 29.97p/25p/24p/23.98p 400Mbps
Full HD(2048×1080) / Full HD(1920×1080) 59.94p/50p/29.97p/25p/24p/23.98p 200Mbps
File size
Frame rate
Bitrate
Recording time
[DCI4K(17:9)] 4096×2160 29.97p/25p/24p/23.98p 400Mbps/200Mbps/100Mbps Up to 120min.
[4K(16:9)] 3840×2160 29.97p/25p/24p/23.98p 400Mbps/200Mbps/100Mbps Up to 120min.
[Full HD(17:9)] 2048×1080 59.94p/50p/29.97p/25p/24p/23.98p 200Mbps/100Mbps/50Mbps Up to 120min.
[Full HD(16:9)] 1920×1080 59.94p/50p/29.97p/25p/24p/23.98p 200Mbps/100Mbps/50Mbps Up to 120min.
*For recording movies, use a SD memory card with UHS Speed Class 3 or higher.
*For recording movies in 400Mbps, use a SD memory card with Video Speed Class 60 or higher.
*Recording movies in 400Mbps can be done with DCI4K/4K 29.97p/25p/24p/23.98p.
*Recording time can become short depending on the temperature and/or shooting conditions.
Film simulation mode 19 modes (PROVIA/STANDARD, Velvia/VIVID, ASTIA/SOFT, CLASSIC CHROME, PRO Neg. Hi, PRO Neg. Std, CLASSIC Neg., NOSTALGIC Neg., ETERNA/CINEMA, ETERNA BLEACH BYPASS, ACROS, ACROS+Ye Filter, ACROS+R Filter, ACROS+G Filter, MONOCHROME, MONOCHROME+Ye Filter, MONOCHROME+R Filter, MONOCHROME+G Filter, SEPIA)
Monochromatic Color Yes
Grain Effect Roughness: STRONG, WEAK, OFF
Size: LARGE, SMALL
Color Chrome Effect STRONG, WEAK, OFF
Color chrome Blue STRONG, WEAK, OFF
Smooth Skin Effect STRONG, WEAK, OFF
Dynamic range setting Still AUTO / 100% / 200% / 400%
ISO restriction: DR100%: No limit, DR200%: ISO200 or more, DR400%: ISO400 or more
Movie 100% / 200% / 400%
ISO restriction: DR100%: No limit, DR200%: ISO400 or more, DR400%: ISO800 or more
White balance Auto White Priority / Auto / Ambience Priority
Custom Custom1 – 3
Color temperature selection 2500K~10000K
Preset Fine / Shade / Fluorescent Light-1 / Fluorescent Light-2 / Fluorescent Light-3 / Incandescent Light / Underwater
Clarity setting ±5 steps
Self-timer 10sec. / 2sec.
Interval timer shooting Yes (Setting : Interval, Number of shots, Starting time, Interval timer shooting exposure smoothing)
Wireless transmitter Standard IEEE802.11b/g/n (standard wireless protocol)
Encryption WEP / WPA / WPA2 mixed mode
Access mode Infrastructure
Bluetooth® Standartd Bluetooth Ver. 4.2 (Bluetooth low energy)
Operating frequency (Center frequency) 2402〜2480MHz
Terminal Digital interface USB Type-C (USB3.2 Gen1x1)
HDMI output HDMI Micro connector (Type D)
Others ø3.5mm, stereo mini connector (Microphone)
ø3.5mm, stereo mini connector (Headphone)
ø2.5mm, Remote Release Connector
Hot shoe
Synchronized terninal
Power supply NP-W235 Li-ion battery (included)
Battery life for still images*3 Normal Mode: Approx. 460 frames
*When GF63mmF2.8 R WR is set
Actual battery life of movie capture*3 4K: Approx. 60min. (29.97p)
Full HD: Approx. 65min. (59.94p)
*Face detection is set to OFF
Continuance battery life of movie capture
*3
4K: Approx. 95min. (29.97p)
Full HD: Approx. 110min. (59.94p)
*Face detection is set to OFF
Dimensions Width: 150.0mm
Height: 104.2mm
Depth: 87.2mm
(Minimum Depth) 44.0mm
Weight including battery and SD memory card: Approx. 900g
excluding battery and SD memory card: Approx. 819g
Operation Environment Operating Temperature -10°C – +40°C
Operating Humidity 10% – 80% (no condensation)
Starting up period Approx. 0.5sec.
Accessories included Li-ion battery NP-W235
AC power adapter AC-5VJ
Plug adapter
USB cable
Shoulder strap
Body cap
Hot shoe cover
Cable protector

*1 Please see the Fujifilm website (https://fujifilm-x.com/support/compatibility/cameras/) to check memory card compatibility.

*2 Exif 2.32 is a digital camera file format that contains a variety of shooting information for optimal printing.

*3 Approximate number of frames or movie recording time that can be taken with a fully-charged based on CIPA Standard.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006