Fuji GFX 50S II keskikoon järjestelmäkamera

Tuotetunnus (SKU): 16708446

3.547,58 alv 0 %2.902,42 alv 0 %

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tämä tuote on myös vuokratuote

Vuokraa tuote

FUJFILM GFX50S II on pienikokoinen ja kevyt keskikoon kamera, joka vastaa kooltaan useimpia ns. fullframekameroita, mutta on varustettu 70 % suuremmalla kuvakennolla, jossa on 51,4 megapikseliä ja voimakas kuvanvakautus, jopa 6.5 portaan korjauksella. Siirtyminen “pienestä” kennosta keskikokoon on tehty erittäin houkuttevaksi GFX50SII myötä.

Näytä enemmän

Kuvaus

51.4 megapikseliä, X-Processor 4 ja vakuuttava kuvanvakautus

Uuden GFX50S II:n 51.4 megapikselin CMOS-kenno on mitoiltaan 43.8×32.9 mm, mikä on noin 70 % suurempi pienkoon kennoon verrattuna. Vastaavalla resoluutiolla jokaisesta pikselistä tulee suurempi, mikä näkyy erinomaisena ISO-herkkyytenä ja laajana sävykirjona varjoista valoihin. Optimoimalla kennon valoakeräävien mikrolinssien koko ja muoto erotetaan valo jokaisessa pikselissä niin, että vältytään tahattoman valon sekoittumiselta. Yhdessä XProcessor 4:n tehokkuuden ja korkealaatuisten GF-objektiivien kanssa kamera tallentaa kuvia hyvin tarkalla yksityiskohtaisuudella ja kolmiulotteisella luonteella, mikä on ominaista tämän koon kennoille.

GFX50S II:een on kehitetty viisiakselinen kuvanvakain (IBIS), joka takaa korkean kuvanlaadun myös käsivaralla kuvatessa ja minimoi liikkeen epätarkkuuden heikossa valaistuksessa. Kuvanvakain on kaikkien aikojen tehokkain GFX-järjestelmässä ja voi kompensoida jopa 6,5 askelta pidemmän suljinajan. Sitä paitsi kameran automaattitarkennusteho voi hyödyntää vakautusta kontrolloidakseen kennon liike-epätarkkuutta ja siten parantaa niin nopeutta kuin tarkkuuttakin.

X-Processor 4:n tehon avulla myös automaattitarkennuksen päivitystaajuus kasvaa ja uudelleenkehitetty tarkennusalgoritmi parantaa kameran kykyä havaita ja seurata kasvoja, silmiä ja liikkuvaa kohdetta jopa niinkin vaikeissa valo-olosuhteissa kuin -3,5EV.

Fujifilmin rakastettu värintoisto perustuu 86 vuoden kokemukseen valokuvafilmin kehityksestä ja se on ollut osana maailman ikonisimpia valokuvia ja elokuvia. GFX50S II sisältää 19 erilaista filmisimulointitilaa, joten fantastisten värien saaminen suoraan kamerasta on helppoa, esimerkiksi uuden filmisimulaation Nostalgic Neg. avulla. Filmisimulointi muistuttaa 1970-luvun”American New Color Photography” -aaltoa ainutlaatuisella sävyllä, lämpimillä valoilla ja lisätyllä kylläisyydellä varjoissa, antaen pehmeämmän ilmeen yksityiskohdat säilyttäen.

Kompakti ja kevyt kamerarunko

GFX50S II on pienikokoinen ja painaa vain 900 g, ja on edeltäjänsä tavoin sääsuojattu tukevalla magnesiumkuorella. Kahva on muotoiltu niin, että kamera istuu mukavasti käteen, vaikka käyttäisikin pidempää zoomiobjektiivia. Kamera on aiemmin lanseeratun GFX100S tavoin saanut uuden säätöpyörän (PSAM-pyörä) valokuvaustilan asettamiseen sekä kuusi ohjelmoitavaa tilaa (C1-C6) tarjoten nopean pääsyn usein käytettyihin asetuksiin. Uuden syöttöpyörän päällä on kytkin, jolla voidaan helposti vaihtaa stillin ja videon välillä.

Kameran joystick on GFX 50S:ään verrattuna isompi ja helpommin käsiteltävä, jotta tarkennuspisteen vaihtaminen ja valinta kävisi sujuvammin. GFX 50S II:ssä on 3,2 tuuman kosketusherkkä LCDnäyttö taustapuolella ja yläpuolella 1,8 tuuman LCD-näyttö, jota voidaan muokata näyttämään tärkeitä EXIF-asetuksia kuten suljinaika, aukko, ISOherkkyys sekä valotuksenkorjaus. Taaemman LCD-näytön resoluutio on 2,36 miljoonaa pistettä ja se voidaan kallistaa kolmeen suuntaan (90° ylöspäin, 45° alaspäin ja 60° oikealle).

GFX50S II on varustettu kahdella SD-korttipaikalla, jotka tukevat UHS-II:ta sekä mahdollisuuden ladata kameraa suoraan USB-C-liitännän kautta. USB-Cliitännän kautta voidaan myös kuvata suorakaappauksella tietokoneeseen “Tether Shooting Plug-in PRO Adobe® Photoshop®” ja ’’Capture One Pro FUJIFILM’’ kautta.

200 megapikselin Pixel Shift Multi-Shot

Toiminnolla Pixel Shift Multi-Shot voi GFX50S II tuottaa 200 megapikselin kuvia vakuuttavalla värintoistolla, sävyillä ja yksityiskohtien kirjolla ja on täydellinen esimerkiksi arkisto-, fine art – tai asetelmavalokuvauksessa, jotka vaativat äärimmäisen korkeaa resoluutiota.

Kameran sisäisen vakautuksen avulla kameran kuvakenno siirtyy 0,5 pikseliä kerrallaan vangiten asteittain 16 RAW-kuvaa ja yhdistäen ne yhdeksi Digital Negative (DNG) -kuvaksi ohjelmalla “Pixel Shift Combiner”. Pixel Shift Multi-Shot -toiminto vangitsee RGB-pikseli-informaatiota punaisissa, vihreissä ja sinisissä pikseleissä tarkasti ja yksitellen, mikä antaa mahdollisimman korkean värintoiston jopa kaikkein pienimmissä yksityiskohdissa.

Tärkeimmät toiminnot

 •  51.4 megapikselin FUJIFILM G CMOS -kenno (43.8×32.9mm)
 • X-Processor 4
 • Viisiakselinen kuvanvakautus (IBIS) jopa 6,5 portaan kompensaatiolla
 • Yhteensopiva FUJIFILM G -kiinnityksen objektiivien kanssa
 • Tukeva pöly- ja sääsuojattu rakenne magnesiumista, paino n. 900 g
 • Kosketusherkkä 3.2 tuuman LCD-näyttö 2 360 000 pisteen resoluutiolla, taivuteltavissa kolmeen suuntaan
 • Sähköinen etsin 3 690 000 pisteen resoluutiolla ja 0,77x suurennoksella
 • Kaksi muistikorttipaikkaa (SD/SDHC/SDXC), molemmissa tuettu UHS-II
 • Fujifilmin pidetyt filmisimulointitilat, toimivat sekä stillissä että videossa
 • Isot ja älykkäät säädöt valittua kuvaustilaa varten, parannettu joystick AF-pisteen ohjaukseen
 • Wi-Fi langattomaan kuvansiirtoon ja Bluetooth jatkuvaan, energiatehokkaaseen yhteyteen puhelimeen/tablettiin. Mahdollisuus kauko-ohjata kameraa sovelluksella FUJIFILM Camera Remote
 • Mikrofonisisääntulo (3.5 mm), liitäntä kaukolaukaisimelle (2.5 mm) ja kuulokeulostulo (3.5 mm)
 • Toiminto Pixel Shift Multi-Shot (200 megapikseliä)
 • 117 / 425 kpl valinnaisia tarkennuspisteitä (AF-tila: ”Yksittäinen piste”)
 • Full HD -videotallennus 29.97p / 25p / 24p / 23.98p 36Mbps.
 • Herkkyysalue ISO 100 – 12 800, voidaan lisätä ISO 50/25600/51200/102800
 • Raw-kehitys JPEG:ksi ja TIFF:ksi (8-bit) suoraan kamerassa
 • Lisätarvikekenkä esim. ulkoista salamaa varten sekä PC-synkkaliitäntäLisävarusteet:
 • Käsikahva MHG-GFX S – yhteensopiva Arca-Swiss jalustapään kanssa
 • Mikrofoni MIC-ST1
 • Lisäakku: NP-W235
 • Kaukolaukaisin: RR100 (2,5mm)
 • Tuplalaturi: BC-W235
 • FUJIFILM Xapp -sovelluksella mahdollista kaukoohjata kameraa sekä siirtää kuvia. Ladattavissa ilmaiseksi iOS:iin ja Androidiin.
 • H-Mount adapter G – Adapteri FUJINON HC -objektiivin kiinnitystä varten, mahdollista ohjata aukkoa kamerasta sekä käyttää objektiivin keskussuljinta (salamatäsmäys jopa 1/800). Vain manuaalinen tarkennus.
 • Paljeadapteri ”View Camera Adapter G” – Mahdollistaa suurkoon objektiivin kiinnityksen, esim. CM FUJINON. GFX 50S II käytetään digitaaliperänä mahdollisuutena ohjata suljinta joko kamerasta tai objektiivista.
 • Ohjelmia suorakaappaukseen: Plug-in PRO Adobe® Photoshop® Lightroom®, Capture One Pro FUJIFILM, FUJIFILM X Acquire.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Ominaisuudet

Model name FUJIFILM GFX50S II
Lens Mount FUJIFILM G mount
Image sensor 43.8mm×32.9mm Bayer array with primary color filter
Number of effective pixels 51.4 million pixels
Sensor Cleaning System Ultra Sonic Vibration
Image Processing Engine X-Processor 4
Storage media SD Card (-2GB) / SDHC Card (-32GB) / SDXC Card (-2TB) / UHS-I / UHS-II / Video Speed Class V90*1
File format of still image DCF Compliant with Design rule for Camera File system (DCF2.0)
JPEG Exif Ver.2.32*2
RAW 14bit RAW (RAF original format)
TIFF 8bit / 16bit RGB (In-camera Raw Conversion Only)
Number of recorded pixels [L]〈4:3〉 8256 x 6192 〈3:2〉 8256 x 5504 〈16:9〉 8256 x 4640 〈1:1〉 6192 x 6192
〈65:24〉 8256 x 3048 〈5:4〉 7744 x 6192 〈7:6〉 7232 x 6192
[S]〈4:3〉 4000×3000 〈3:2〉 4000×2664 〈16:9〉 4000×2248 〈1:1〉 2992×2992
〈65:24〉 4000×1480 〈5:4〉 3744×3000 〈7:6〉 3504×3000
Sensitivity Still Image Standard Output: AUTO1 / AUTO2 / AUTO3 / ISO100~12800 (1/3 step)
Extended Output: ISO50 / ISO25600 / ISO51200 / ISO102400
Movie Standard Output: AUTO / ISO200~6400 (1/3 step)
Exposure control TTL 256-zone metering / Multi / Spot / Average / Center Weighted
Exposure mode P (Program AE) / A (Aperture Priority AE) / S (Shutter Speed Priority AE) / M (Manual Exposure)
Exposure compensation Still -5.0EV~+5.0EV 1/3EV step
Movie -2.0EV~+2.0EV 1/3EV step
Image stabilizer Mechanism Image sensor shift mechanism with 5-axis compensation
Compensation Effect 6.5 stops
*based on CIPA standard
*Pitch/yaw shake only
*With GF63mmF2.8 R WR lens mounted
Digital Image Stabilization Yes (movie mode only)
IS MODE BOOST Yes (movie mode only)
Shutter type Focal Plane Shutter
Shutter speed Mechanical shutter P mode: 4sec. to 1/4000sec. A mode: 30sec. to 1/4000sec.
S/M mode: 60min. to 1/4000sec. Bulb: up to 60min.
Electronic shutter P mode: 4sec. to 1/16000sec. A mode: 30sec. to 1/16000sec.
S/M mode: 60min. to 1/16000sec. Bulb: up to 60min.
*The Electronic Shutter may not be suitable for fast-moving objects or handheld shooting. Flash can not be used.
Mechanical + Electronic shutter P mode: 4sec. to 1/16000sec. A mode: 30sec. to 1/16000sec.
S/M mode: 60min. to 1/16000sec. Bulb: up to 60min.
*The Electronic Shutter may not be suitable for fast-moving objects or handheld shooting. Flash can not be used.
Electronic Front Curtain Shutter P mode: 4sec. to 1/4000sec. A mode: 30sec. to 1/4000sec.
S/M mode: 60min. to 1/4000sec. Bulb: up to 60min.
*Electronic front curtain shutter works until 1/500sec.
Electronic Front Curtain Shutter + Electronic Shutter P mode: 4sec. to 1/16000sec. A mode: 30sec. to 1/16000sec.
S/M mode: 60min. to 1/16000sec. Bulb: up to 60min.
*Electronic front curtain shutter works until 1/500sec, Mechanical shutter works until 1/4000sec.
*The Electronic Shutter may not be suitable for fast-moving objects or handheld shooting. Flash can not be used.
Movie FHD: 1/4000sec. to 1/24 sec.
*Cannot choose slower shutter speed than framerate.
Synchronized shutter speed for flash 1/125sec. or slower
Continuous shooting CH Electronic Front Curtain Shutter Approx. 2.2fps (JPEG: Endless, Compressed RAW: Endless, Lossless compressed RAW: 35 frames, Uncompressed RAW: 10 frames)
CH Approx. 3.0fps (JPEG: Endless, Compressed RAW: 31 frames, Lossless compressed RAW: 13 frames, Uncompressed RAW: 8 frames)
*Recordable frames depends on recording media.
*Speed of continuous shooting depends on shooting environment and shooting frames.
Drive Mode AE Bracketing 2 frames / 3 frames / 5 frames / 7 frames / 9 frames
*by 1/3EV step, up to ±3EV steps
Filmsimulation bracketing Any 3 types of film simulation selectable
Dynamic Range Bracketing 100% / 200% / 400%
ISO sensitivity Bracketing ±1/3EV / ±2/3EV / ±1EV
White Balance Bracketing ±1 / ±2 / ±3
Focus Bracketing AUTO / MANUAL
Multiple Exposure Yes (Max. 9 frames) / Additive / Average / Bright / Dark
Pixel Shift Multi Shot Yes
Focus Mode Single AF / Continuous AF / MF
Type TTL Contrast AF
Low-light Performance Contrast: -3.5EV *Low light priority AF-S ON / GF80mmF1.7 attached
AF frame selection Single point AF: 13×9 / 25×17 (Changeable size of AF frame)
Zone AF: 3×3 / 5×5 / 7×7 from 117 areas on 13×9 grid
Wide/Tracking AF: Yes (AF-S: Wide / AF-C: Tracking)
All: Yes
Face/eye detection Yes
Flash Sync. Mode 1st Curtain / 2nd Curtain / AUTO FP (HSS)
When SHOE MOUNT FLASH is set
TTL (TTL AUTO / STANDARD / SLOW SYNC. ) / MANUAL / MULTI / OFF
Hot shoe Yes (Dedicated TTL Flash compatible)
Viewfinder EVF: 0.5 inch OLED Color Viewfinder, Approx. 3.69 million dots
Coverage of Viewing Area vs. Capturing Area: Approx. 100%
Eyepoint: Approx. 23mm (from the Rear End of the Camera’s Eyepiece)
Diopter Adjustment: -4~+2m-1
Magnification: 0.77x with 50mm Lens (35mm Equivalent) at infinity and Diopter set to -1.0m-1
Diagonal Angle of View: approx. 38° (Horizontal angle of view: approx. 30° )
Built-In Eye Sensor
LCD monitor 3.2 inch Tilt-Type(Three Direction) Touch Screen Color LCD Monitor
Aspect Ratio: 4:3
Dots: Approx. 2.36 million dots
Touch Screen Mode Shooting Mode AF, Focus Area, OFF, Double Tap Setting (ON/OFF), Touch Function Setting (ON/OFF), EVF Touch Screen Area Setting
Playback Mode Swipe, Pinch-in / Pinch-out, Double-tap, Drag
Sub LCD monitor 1.80 inch Monochrome LCD Monitor
Aspect Ratio: 4:3
Dots: 303×230-dot
Movie recording File format MOV:
MPEG-4 AVC/H.264, Linear PCM (Stereo sound 24bit / 48KHz sampling)
Movie compression Long GOP
File size
Frame rate
Bitrate
Recording time
[Full HD(16:9)] 1920×1080 29.97p/25p/24p/23.98p 50Mbps Up to 120min.
*For recording movies, use a SD memory card with UHS Speed Class 1 or higher.
*Recording time can become short depending on the temperature and/or shooting conditions.
Film simulation mode 19 modes (PROVIA/STANDARD, Velvia/VIVID, ASTIA/SOFT, CLASSIC CHROME, PRO Neg. Hi, PRO Neg. Std, CLASSIC Neg., NOSTALGIC Neg., ETERNA/CINEMA, ETERNA BLEACH BYPASS, ACROS, ACROS+Ye Filter, ACROS+R Filter, ACROS+G Filter, MONOCHROME, MONOCHROME+Ye Filter, MONOCHROME+R Filter, MONOCHROME+G Filter, SEPIA)
Monochromatic Color Yes
Grain Effect Roughness: STRONG, WEAK, OFF
Size: LARGE, SMALL
Color Chrome Effect STRONG, WEAK, OFF
Color chrome Blue STRONG, WEAK, OFF
Smooth Skin Effect STRONG, WEAK, OFF
Dynamic range setting Still AUTO / 100% / 200% / 400%
ISO restriction: DR100%: No limit, DR200%: ISO200 or more, DR400%: ISO400 or more
Movie 100% / 200% / 400%
ISO restriction: DR100%: No limit, DR200%: ISO400 or more, DR400%: ISO800 or more
White balance Auto White Priority / Auto / Ambience Priority
Custom Custom1 – 3
Color temperature selection 2500K~10000K
Preset Fine / Shade / Fluorescent Light-1 / Fluorescent Light-2 / Fluorescent Light-3 / Incandescent Light / Underwater
Clarity setting ±5 steps
Self-timer 10sec. / 2sec.
Interval timer shooting Yes (Setting : Interval, Number of shots, Starting time, Interval timer shooting exposure smoothing)
Wireless transmitter Standard IEEE802.11b/g/n (standard wireless protocol)
Encryption WEP / WPA / WPA2 mixed mode
Access mode Infrastructure
Bluetooth® Standartd Bluetooth Ver. 4.2 (Bluetooth low energy)
Operating frequency (Center frequency) 2402〜2480MHz
Terminal Digital interface USB Type-C (USB3.2 Gen1x1)
HDMI output HDMI Micro connector (Type D)
Others ø3.5mm, stereo mini connector (Microphone)
ø3.5mm, stereo mini connector (Headphone)
ø2.5mm, Remote Release Connector
Hot shoe
Synchronized terninal
Power supply NP-W235 Li-ion battery (included)
Battery life for still images*3 Normal Mode: Approx. 455 frames
*Auto power save ON
*When GF63mmF2.8 R WR is set
Actual battery life of movie capture*3 Full HD: Approx. 80min. (59.94p)
*Face detection is set to OFF
Continuance battery life of movie capture
*3
Full HD: Approx. 140min. (29.97p)
*Face detection is set to OFF
Dimensions Width: 150.0mm
Height: 104.2mm
Depth: 87.2mm
(Minimum Depth) 44.0mm
Weight including battery and SD memory card: Approx. 900g
excluding battery and SD memory card: Approx. 819g
Operation Environment Operating Temperature -10°C~+40°C
Operating Humidity 10% – 80% (no condensation)
Starting up period Approx. 0.4sec.
Accessories included Li-ion battery NP-W235
AC power adapter AC-5VJ
Plug adapter
USB cable
Shoulder strap
Body cap
Hot shoe cover
Cable protector

*1 *Please see the Fujifilm website (https://fujifilm-x.com/support/compatibility/cameras/) to check memory card compatibility.

*2 Exif 2.32 is a digital camera file format that contains a variety of shooting information for optimal printing.

*3 Approximate number of frames or movie recording time that can be taken with a fully-charged based on CIPA Standard.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006