Sony A7s III -järjestelmäkamera

Tuotetunnus (SKU): ILCE7SM3B.CEC

Ensimmäinen vuokrauspäivä 129,00

Yhteensä: € ( päivää).
Vuokratuotteen palautus päivää.

Tämän tuotteen voi myös ostaa

Osta tuote

Hämmentävää suorituskykyä hämärässä ja pimeässä, hybridikuvaajan unelma, parannettu kuvanlaatu uuden prosessorin ja taustavalaistun uuden kennon ansiosta. Tutustu Sony A7s III kameraan verkkokaupassa tai tule hypistelemään meille myymälään.

Sony Alpha 7 S III -runko | Täyden kennokoon peilitön kamera (4k120p, salamannopea 0.02s autofokus, 15 askeleen laaja dynaaminen alue, Tuplavakainjärjestelmä, suuri akkukapasiteetti)

Saatavana myös vuokralle Studiovarustamosta!

 

Näytä enemmän

Kuvaus

Nyt on mainio hetki hankkia kameralaukkuun uutta!
Sonylla starttasi parin kuukauden mittainen kamppis:
Tuo meille vaihdossa digitaalinen järjestelmäkamerasi, niin vaihtolaitehyvityksen lisäksi saat extrahyvityksen vaihtaessasi A7 IV tai A7S III runkoon. Eli käytännön esimerkkinä: Jos tuot A7 III rungon ja siitä normaalisti hyvitettäisi 1000€, niin nyt on mahdollista saada 1300€.

Kun ostat kampanjaan kuuluvan Sony kameran sekä objektiivin ja rekisteröit ne MySony –sivulla saat sähköpostiisi etusetelin, jolla voita hakea Cashbackin objektiivista.

Kampanjan ehdot & lisätietoa: www.sony.fi/promo/welcome-to-alpha

Uusi Exmor R -kenno

Upouusi 12.1-MP täyden kennokoon taustavalaistu Exmor R -sensori yhdistettynä tehokkaaseen BIONZ XR -kuvaprosessoriin tuottaa erinomaisen kuvanlaadun.

4K-video

Kuvaa 4K 120p videota tallennettaessa 10-bit 4:2:2 muodossa. Huippuluokan low-light kuvanlaatu 80-409,600 ISO-alueella ja jopa 15+ askeleen dynamiikalla.

Automaattitarkennus videossa

NOPEAMPI JA TARKEMPI AUTOMAATTITARKENNUS VIDEOISSA: voit luottaa nopeaan hybridi- automaattitarkennukseen, jossa on 759 vaiheentunnistukseen perustuvaa AF-pistettä kattaen noin 92% kuva-alueesta. Lisäksi, paranneltu reaaliaikainen Eye AF auttaa pitämään kuvattavan kohteen keskiössä tilanteessa kuin tilanteessa.

Suunniteltu ammattikäyttöön

Uudet XAVC-HS (H.265) ja XAVC-S-I (All-I) koodekit, ulkoinen 16-bittinen RAW- videotallennus (Atomos Ninja V kanssa), S-Log profiili, parannettu akunkesto (Z-akku) ja Digital Audio Interface tarjoavat maksimaalisen työnkulun tehokkuuden, ja säilyttävät erinomaisen kuvanlaadun kaikissa kuvaustilanteissa.

Run’n Gun – eli kaikki mitä tarvitset keikasta yksin selviytymiseen

Kennovakaaja (IBIS) jopa 5.5 aukkoarvon vakautuksella + uusi aktiivinen tila. Uusi valikkojärjestelmä (kosketuksella), ja kaksi muistikorttipaikkaa Cfexpress Type A/ UHS-II parannetulla pölyn ja kosteuden kestävyydellä vaativimpiin kuvausolosuhteisiisi.

Katso esimerkkikuvia Sonyn omasta kuvagalleriasta täältä ja tutustu kaikkiin ominaisuuksiin Sonyn sivuilla täällä.


Myyntipakkaus sisältää:
Sony Alpha a7S III runko, Sony NP-FZ100 akku, Sony BC-QZ1 laturi, USB Type-C to Type-A USB-kaapeli, kaapelien vetosuoja, hihna

Rekisteröintiohjeet vuoden jatkoturvaan:
Aloita rekisteröimällä tuotteesi https://www.sony.fi/exwarranty -sivustolla. Tuotteen rekisteröinti ja jatkoturvan aktivointi on tehtävä 60 päivän kuluessa tuotteen ostamisesta. Saat jatkoturvan aktivointikoodin ja -ohjeet sähköpostitse heti, kun olet rekisteröinyt tuotteesi. Jos olet jo ostanut tai muutoin saanut laajennetun takuun tälle tuotteelle, huomioi, että sinulla ei ole oikeutta pidentää takuuaikaa yhdellä lisävuodella käyttämällä tätä koodia. Jatkoturva ei ole siirrettävissä. Tarjous koskee tuoteostoja kaikissa EU:n jäsenmaissa, pois lukien Luxemburg, Alankomaat ja Norja (mutta mukaan lukien Iso-Britannia), sekä Bosnia ja Hertsegovinassa, Montenegrossa, Serbiassa, Sveitsissä ja Turkissa. Tarjous päättyy 31.1.2022 – tuote on ostettava tähän päivämäärään mennessä.

Lisätiedot

Paino 1,5 kg

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006