Sony FE 300mm F2.8 GM OSS teleobjektiivi

Tuotetunnus (SKU): SEL300F28GM.SYX

5.644,35 alv 0 %

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Ennakkotilaa omasi!

Sony lanseeraustarjous: 200€ alennus telejatkeista 8.11. – 29.2.2024 välisen ajan!

Kun ennkkotilaat Sony FE 300mm f/2,8 GM OSS  objektiivin kanssa valikoidun telekonvertterin, saat 200€:n alennuksen! Kampanjaan kuuluvat telejatkeet:
Alennusta yhdestä telekonvertterista/objektiivi.

Toimitukset alkavat keväällä 2024.

Näytä enemmän

Kuvaus

Salamannopea automaattitarkennus: sulava ja tarkka, ihanteellinen urheilu- ja luontokuvaukseen

Sonyn omalla lineaarisella XD-moottoritekniikalla varustetun objektiivin erinomainen automaattitarkennus on tarkka, nopea ja äänetön. Sopii ammattitason valo- ja videokuvaajille. Objektiivi on suunniteltu pysymään Sonyn Alpha-kameroiden tekoälypohjaisen automaattitarkennuksen* vauhdissa, joten sen avulla pääset nauttimaan saumattomasta kuvauskokemuksesta nopeasti liikkuvia kohteita kuvatessasi – ihanteellinen urheilu- ja luontokuvaukseen. *Valikoiduissa kameroissa.

GMaster-laatu: upea tarkkuus ja bokeh-sumennus

Uudessa G Master FE 300mm F2.8 GM OSS -teleobjektiivissa on G Master -objektiivisarjan paras optiikka, joka tuottaa erinomaisen kuvanlaadun kuvan keskeltä nurkkaan asti. Haamukuvien ja heijastumien minimointi myös suoraa valonlähdettä kohti kuvattaessa takaa ammattimaisen kuvanlaadun kaikissa tilanteissa.

Todella kevyt, helppo kantaa mukana

Sonyn ainutlaatuisia optisia ratkaisuja hyödyntämällä kehitetty FE 300mm F2.8 GM OSS -objektiivi tarjoaa äärimmäistä monipuolisuutta ja kannettavuutta. Painoakin on vain 1 470 g, ja koska painopiste on objektiivin takaosassa, se sopii loistavasti pitkäkestoiseen käsivaralta kuvaamiseen. Telejatkeen yhteensopivuuden ansiosta nopeasti liikkuvien kohteiden seuranta on entistäkin helpompaa.

Tarkkuutta ja luotettavuutta: luotu loistamaan

FE 300mm F2.8 GM OSS tarjoaa monipuolisia kuvauskokemuksia ja päihittämättömiä ominaisuuksia ammattilaisille. Hyödynnä kaikki Sony-objektiivien parhaat toiminnot, kuten neljä mukautettavaa tarkennuksen pitopainiketta, sisäänrakennettu optinen kuvanvakautus sekä toimintorengas lisätoimintojen määrittämiseen. Pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne ja fluoripinnoitettu etuelementti takaavat luotettavan toiminnan niin sisällä kuin ulkonakin.

Valmiina tulevaisuuteen

Sonyn objektiivit mahdollistavat tulevien Sony-kameroidesi kaikkien ominaisuuksien hyödyntämisen. Yhdessä uusimpien Alpha-kameroiden kanssa objektiiveilla on huikeita ominaisuuksia. Esimerkiksi Alpha 1 ‑kameralla kuvaus onnistuu jopa 30 kuvan sekuntinopeudella. Tarkasti kohteita seuraava automaattitarkennus ja 4K120p-tarkkuus vievät videokuvausmahdollisuudet uusiin ulottuvuuksiin.

Ammattilaisten vaihtuviin tarpeisiin suunnitellun objektiivin erittäin pienessä ja kevyessä rakenteessa yhdistyvät verraton optinen suorituskyky, salamannopea automaattitarkennus ja poikkeuksellinen monipuolisuus.

Edistyksellinen valmistustekniikka takaa korkean resoluution, vähentää väripoikkeamia ja minimoi heijastumat ja haamukuvat, minkä ansiosta objektiivi sopii täydellisesti upean sisällön taltioimiseen – ihanteellinen urheilu- ja luontokuvaukseen. Sekä valo- että videokuvaukseen erinomaisesti sopivassa objektiivissa on kaksi lineaarista XD-moottoria, erinomainen automaattitarkennus, ketterä kohteiden seuranta ja jopa katselukulman korjaus.

Maailman pienin ja kevyin 300mm F2.8-teleobjektiivi on ennennäkemättömän kannettava, ergonominen ja tasapainoinen. Koe pölyä ja kosteutta hylkivän rakenteen ja fluoripinnoitteen takaama erinomainen hallinta ja luotettavuus.

SEL300F28GM-objektiivin huipputekniikalla sisällöntuottajat voivat toteuttaa luovia visioitaan.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006