Studiovarustamon uusi verkkokauppa

Vanha verkkokauppamme palveli hienosti useita vuosia ja saimme sen ominaisuuksista ja kattavuudesta paljon kiitosta. Nyt oli hyvä hetki tuoda sivusto tämän vuosikymmenen puolelle ja lopputulokseen olemme ainakin itse erittäin tyytyväisiä!

Uusi sivusto on nopeampi, paremmin mobiilioptimoitu ja ulkoasultaan täysin uudistettu. Päivityksen myötä pääsemme palvelemaan asiakkaita verkossa huomattavasti paremmin. Tuotteiden saatavuus, tarjouskampanjat, maksutavat ja suosittu kalustovuokraamme ovat saaneet kaivattuja parannuksia!

Saatavuus ja toimitusajat

Nyt näet tuotekortilla heti, onko tuote saatavilla myymälästämme tai onko sitä saatavilla lyhyellä toimitusajalla tavarantoimittajiltamme! Julkaisuhetkellä toiminto on käytössä Manfrotton, Avengerin, Gitzon, Blackmagicin, Smallrigin, B&W outdoorin, Panasonicin, Tiltan ja Nanliten tuotteissa. Pyrimme laajentamaan tätä myös muihin tuoteryhmiin.

Maksutavat

Tilaatko yrityksellesi ja ottaisit tuotteet mieluummin laskulla? Nyt voit valita maksutavaksi kassalla myös laskun. Tarkistamme jokaisen laskutilauksen erikseen ja olemme tilaajaan yhteydessä. Lähetä meille tilauksen mukana y-tunnus, viite ja verkkolaskutiedot niin lähetämme laskun pian tilauksen jälkeen. Studiovarustamon maksuaika laskuille on 7 päivää.

Vuokraamo

Studiovarustamo vuokraa suurta määrää still- ja videokalustoa. Kameravalikoimaamme kuuluu Canonin, Sonyn uusimmat rungot ja Phase One keskikoon järjestelmä. Meiltä saat vuokrattua laajan valikoiman Profoton salamakalustoa ja valokalustoa videokuvaukseen. Tutustu vuokraamoon!

Uusi vuokraamo on rakennettu täysin uusiksi. Nyt näet tarkat tuotetiedot vuokralaitteista, varauskalenterin ja saatavuuden!

Kattavat tuotetiedot

Tuotekorteilta löytyy tuotekuvien lisäksi valikoitu kokoelma videosisältöä, jotka helpottavat tuotteeseen tutustumista. Käännämme tuotetietoja koko ajan suomeksi ja päivitämme tuotekorteille vinkkejä ja lisätietoja tarpeen mukaan.

Uudet tuoteryhmät ja brändit

Studiovarustamon pro-tuotevalikoimaan on saatu upeita lisäyksiä! Olemme nyt virallinen Sigma -jälleenmyyjä ja kaikille meiltä ostetuille optiikoille saat Sigmalta 5 vuoden takuun! Koko Sigman kamera- ja optiikkavalikoima on tilattavissa kauttamme nopeilla toimitusajoilla suoraan valmistajan pohjoismaiden varastosta.

Muistikorttivalikoimaa on päivitetty Angelbirdin SD ja CFExpress korteilla! Angelbirdin kortit valmistetaan Itävallassa ja ne ovat nousseet nopeasti valmistajien top 3 suositeltuimpien korttien listoille.

Studiovarustamo on saanut virallisen X-rite jälleenmyyjän statuksen. Saat kauttamme X-riten värikalibrointivälineet sekä kalibrointimittarit. Myös kaikki X-riten kampanjat ovat voimassa meiltä ostettuihin tuotteisiin.

Kesän 2021 aikana verkkokaupastamme löydät myös Eizon laadukkaat ammattitason kuvankäsittelymonitorit!

Tarjoukset

Päävalikosta löydät uuden Tarjoukset -linkin, jonka takaa löytyy automaattisesti kaikki tuotteet joissa on Studiovarustamon tai valmistajan oma kampanja käynnissä. Tutustu Tarjouksiin!