Blackmagic Video Assist 5″ 12G

Tuotetunnus (SKU): 60014312

765,32 alv 0 %

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tämä tuote on myös vuokratuote

Vuokraa tuote

Blackmagic Video Assist 5″ 12G: Täydellinen työkalu ammattilaisille

Blackmagic Video Assist 5″ 12G on edistyksellinen monitori ja tallennin, joka on suunniteltu ammattilaiskuvaajille. Se tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun, laajan valikoiman ominaisuuksia ja kompaktin muotoilun, joka tekee siitä helpon kuljettaa mukana.

Saatavana myös vuokralaitteena, erinomainen lisä esimerkiksi Sony a7s vuokralaitteeseen.

Näytä enemmän

Kuvaus

Video Assist 5″ 12G

Blackmagic Video Assist 12G HDR mahdollistaa ammattimaisen seurannan ja tallennuksen mihin tahansa SDI- tai HDMI-kameraan HD-, Ultra HD-, 2K- ja 4K DCI -muodoissa! Täysin uusi muotoilu sisältää innovaatioita, kuten kirkkaammat näytöt HDR-työhön, tally-indikaattori, 4 sisäänrakennettua värikäyrää, parannetut tarkennuksen ominaisuudet, 3D-LUT: t ja alkuperäinen Blackmagic RAW -tallennus tuetuista kameroista! 12G-SDI- ja HDMI 2.0 -ominaisuuksilla, molemmissa 5” että 7”-malleissa, tallentamista tuetaan käytännössä mistä tahansa laitteesta kaikissa muodoissa aina 2160p60 asti. Kirkkaampi kosketusnäyttö takaa täydellisen kuvan, kun tallennat HDR-videoata ja kun kuvaat ulkona auringonvalossa. Uusi muotoilu tarkoittaa myös uusia akkuja ja tukee kahta tavallista Sonyn L-sarjan akkua. Tämä tarkoittaa, että Blackmagic Video Assist 12G on uskomattoman monipuolinen ja täydellinen ratkaisu seuraavan sukupolven digitaalisin kuvauksiin, live-tuotantoon jne.

Tekniset tiedot
SDI-videotulot: 1 x Micro BNC
SDI-videolähdöt: 1 x Micro BNC
SDI-luokat: 270 Mt, 1,5 G, 3G, 6 G, 12 G.
HDMI 2.0a -videotulot: 1
HDMI 2.0a -videolähdöt: 1
Analogiset äänitulot: Ei, vain sisäänrakennettu ääni.
Analogiset audiolähdöt: 1 x 3,5 mm kuulokeliitäntä.
Sisäänrakennettu kaiutin: mono
Näytön mitat: 5 tuumaa 1920 x 1080.
Näytön kirkkaus: 2500 nits
Näytön väri: P3 laaja väriskaala
SDI-äänitulot: 16 kanavaa 12G-SDI: n kautta
SDI-äänilähtö 16 kanavaa 12G-SDI: n kautta
HDMI-audiotulot: 8 kanavaa HDMI 2.0a: n kautta
HDMI-äänilähdöt 8 kanavaa HDMI 2.0a: n kautta
Kaukosäädin: Ei
SD-liitäntä 1 x UHS-II SD-paikka.
Tallennustyyppi: Irrotettavat SDXC UHS-II, SDXC UHS-I ja SDHC UHS-I SD-kortit.
Tukee DS-, HS-, SDR12-, SDR25-, DDR50-, SDR50- ja SDR104-SD-kortteja.
Tietokoneliitäntä: 1 x USB tyyppi-C 3.1 Gen 1 ulkoisen aseman tallennukseen, alkuasetuksiin, ohjelmistopäivityksiin ja Video Assist Utility -ohjelmiston ohjaukseen.

Pakkaus sisältää
1x Blackmagic Video Assist 5in 12G HDR
1x Yleinen virtalähde lukitusliittimellä ja kansainvälisillä adaptereilla

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006