Canon EOS-1D X Mark III järjestelmäkamera

Tuotetunnus (SKU): 3829C014

6.451,61 alv 0 %

Tilattavissa

Yritysleasing: 202,92 € alv 0% / kk, 36kk leasing, maksu 3kk välein. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen. Laitteen loppulunastus yhden kuukauden erää vastaavalla summalla.

Lue käyttökokemuksia Canonin blogista:

Näytä enemmän

Kuvaus

Peilillisten kameroiden uusi kuningas

1d x mark III

Canonin 1D X-sarja saa uuden jäsenensä, EOS 1D X Mark III. Valmiiksi huippuunsa hiotut ominaisuudet ottivat loikan:

 • 28x edeltäjäänsä nopeampi autofokus uudella Dual Pixel CMOS AF-sensorilla jossa on 525 valittavaa autofokusaluetta
 • Uudistettu tekoälyavustettu automaattitarkennus tunnistaa mm. kypärät, laskettelulasit, silmät ja kasvot, sekä osaa seurata kohteen liikkumista esteiden ohitse.
 • Uusi Digic X prosessori ja täysin uusi kuvakenno mahdollistavat mm. 10-bittisten HEIF-tiedostojen kuvaamisen
 • 16fps sarjakuvauksessa AF ja AE käytössä optisella etsimellä
 • 20fps sarjakuvaus elektronisella sulkimella.
 • 2 x CFexpress korttipaikat
 • 5.5K 12-bittinen RAW videokuvaus suoraan kortille tallennettuna: 50/59.94p bitrate noin 2600Mbps. 30/25/24/23.98p noin 1800Mbps
 • FullHD tai 4K 10-bittinen Canon log 4:2:2 tallennus HDMI kautta.
 • 5Ghz suojattu Wi-Fi WFT-E9B lähettimellä
 • Uusi, todella nopea joystick jolla valitset tarkennuspisteen salamannopeasti.
 • kaksinkertainen tetheröintinopeus verrattuna 1D X Mark II:een
 • sekä huomattavasti paranneltu akunkesto uudella LP-E19 akulle

Olennaisimpien erojen vertailu 1D X Mark II ja uuden EOS 1D X Mark III välillä

EOS-1D X Mark II EOS-1D X Mark III
Image sensor 20m Full Frame New 20m Full Frame
AF Optical Viewfinder: AF System (61 points), EV-3 Optical Viewfinder: New AF System (191 points), EV-4
Live View: Dual Pixel CMOS AF, EV-3 Live View: Dual Pixel CMOS AF, 88% x 100%, 525 points, EV-6 
AE RGB+IR 360,000 pixels, iTRAF New RGB+IR 400,000 pixels, upgraded iTRAF
Continuous shooting Optical Viewfinder: 14fps Optical Viewfinder: 16fps
Live View : 16fps(Mechanical), Live View : 20fps(Mechanical), 20fps(Silent)
Video 4k 60p 8 bit recording 4k 60p 10bit H.265 / 12bit Raw internal recording CLog
LCD 3.2” 2.1Mil dots 3.2” 2.1Mil dots, Touch screen
Memory card CFast / CF Dual Card Slots (CFexpress x 2)
Wifi/Bluetooth/gps GPS Wi-Fi/Bluetooth/GPS Wi-Fi(2.4GHz), Bluetooth Low Energy, GPS
Accessories WFT-E8 WFT-E9B
Features Voice Tag, IPTC, FTP Voice Tag, IPTC, FTP(Built-in Wi-Fi),
Battery LP-E19 1210shots LP-E19, 3000 shots  

Pakkauksessa mukana (julkaisuerä, rajoitettu määrä):
•EOS-1D X Mark III
•Camera Cover R-F-3
•Packing Cover
•Eyecup EG
•Wide Strap L7
•Battery Charger LC-E19
•Battery Pack LP-E19 + Cover
•Power Cable (EU)
•Interface Cable IFC-100U (No core) + protector
•User Manual Kit
•SanDisk Extreme PRO CFexpress Card 64 GB
•SanDisk Extreme PRO CFexpress Card Reader

Fyysiset mitat:
Runko: Magnesiumseos
Toimintalämpötila 0 – 45 °C, ilmankosteus 85% tai vähemmän
Mitat (LxKxS) 158 x 167.6 x 82.6mm
Paino (runko) n. 1250g

Lisätiedot

Paino 2,7 kg (kilogramma)
Mitat 24 × 20 × 19 cm (senttimetri)

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006