Canon RF 24-105mm F2.8L IS USM Z hybridi objektiivi

Tuotetunnus (SKU): 6347C005

3.144,35 alv 0 %

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Canonin uusi valovoimainen hybridiobjektiivi, jolla hoidat monipuolisesti still- ja videokuvaukset. Tämä lasi on erinomainen valinta videokuvaajan peruskalustoon valovoimansa ja laajan polttovälialueensa ansiosta. Lisävarusteena saatavilla mm. servomoottorikahva, jolloin zoomaus hoituu nappia painamalla. Toimitukset alkaneet.

Näytä enemmän

Kuvaus

Tilaa Studiovarustamosta – Objektiivin ostajalle veloituksetta laadukas Urth 82mm UV -suodin


Ammattikäyttöön suunniteltu 24–105 mm:n zoom-objektiivi elokuvantekoon ja still-kuviin – objektiivissa yhdistyvät tinkimätön suunnittelu, nopea ja valovoimainen f/2.8-aukko sekä poikkeuksellinen terävyys – ehdoton valinta hybridityönkulkuihin.

 

RF 24-105mm F2.8L IS USM Z -objektiivi yhdistää suoratoiston, elokuvan ja valokuvauksen maailmat. Kyseessä on hybridiajan uraauurtava objektiivi, joka tarjoaa elokuvantekijöille ja valokuvaajille parasta kuvanlaatua ja objektiivin suorituskykyä. Kiinteä f/2.8 aukko saa aikaan henkeäsalpaavan taustan pehmennyksen samalla kun aikaisempaa vähäisempi tarkennuksen vaihtelu ja elektroninen parfokaalinen teho luovat uuden standardin kaikille sisällöntuottajille.

Käyttökohteita on lukemattomia, mutta tässä muutama:

Lyhytelokuvat ja dokumentit

Nopea ja äänetön – napakka valinta, kun kuvaajia on yksi eikä ole aikaa vaihtaa objektiiveja. Lisävarusteena saatava moottorizoom tehostaa entisestään zoomin pehmeää toimintaa.

Häät ja tapahtumat

Korkealaatuisia valokuvia ja liikkuvaa kuvaa yhdellä objektiivilla – hoida kaikki päivän tapahtumat kotiin myös heikossa valossa.

Muotokuvaus

11-lamellinen himmenninaukko upeita sumennettuja kirkkaita kohtia varten – lisäksi uskomaton terävyys ja väritarkkuus.

Kiinteän f/2.8-valovoiman ansiosta voit panostaa täysillä luovuuteen.

Uskomattomia tuloksia erinomaisella syväterävyyden hallinnalla, myös valaistuksen hiipuessa. Monipuolisen still- ja videokuvauksen kannalta 24–105 mm:n polttoväli ja 5,5 askeleen optinen kuvanvakain (8 askelta yhdistämällä kameran sisäinen kuvanvakain ja objektiivin optinen kuvanvakain) edustavat uuden ajan alkua.

Teräviä suuren kontrastin kuvia

Neljä UD-elementtiä korjaa väriaberraation ja kolme asfääristä elementtiä vähentävät pallopoikkeamia. ASC- ja Super Spectra -pinnoitteet vähentävät haamukuvia ja heijastumia. Etuelementin fluoripinnoite auttaa pitämään objektiivin puhtaana.

Nopeampi ja intuitiivisempi aukon säätö

Himmenninrenkaan ansiosta liikkuvaa kuvaa voidaan ottaa himmenninaukon käsisäädöllä – pehmeä ja äänetön toiminta. Lukon vapautuskytkin mahdollistaa himmenninrenkaan lukitsemisen automaattiasentoon valokuvaamista varten ja lukituksen poistamisen tasaista aukon säätöä varten. Sopii erinomaisesti sovelluksiin, joihin halutaan liikkuvaa kuvaa.

Nopea videoiden ja still-kuvien automaattitarkennus

Kaksi Nano USM -moottoria toimii yhtä loistavasti niin still- kuin videokuvauksessakin mahdollistaen ammattimaisen elektronisen parfokaalisen tarkennuksen myös zoomauksen aikana. Liikkuvaa kuvaa tallennettaessa tarkennuksen vaihtelun vaimennus pitää kuvakulman vakiona.

Varma ja joustava ote kuvaamiseen

Ota upeita lähikuvia zoomaamalla kuvauskohteeseen ja tarkentamalla jopa 0,45 m:n etäisyydelle. Kaksi objektiivin mukautettavaa toimintopainiketta ja kätevä säätörengas antavat lisäohjausvaihtoehtoja, kuten automaattitarkennuksen keskeyttämisen AF Servo -tilassa.

Zoomaa pehmeästi myös etäohjauksella

Käytä valinnaisia zoom-sovittimia PZ-E2 tai PZ-E2B käsin tai etäältä, Canonin Camera Connect- tai EOS Utility -sovellusten, Browser Remote -toiminnon tai IP-yhteyden kautta Canonin XC-protokollalla yhteensopivien kameroiden kanssa. 20-nastainen liitäntä (vain PZ-E2B) toimii Canonin zoomaus- ja tarkennuslaitteiden sekä zoomin servokahvan lisätukena.

 

 

 

 

Tekniset tiedot:

 • Yhteensopivuus: Canon RF -kiinnitys (EOS R-kamerat)
 • Polttoväli: 24-105mm
 • Valovoima: f/2.8 (min f/22
 • Rakenne: 23 elementtiä 18 ryhmässä, 11 pyöristettyä himmenninlehteä
 • Dual Nano USM tarkennusmoottorit
 • 4x UD, 2x GMo asfaarinen ja 1 replica asfaarinen objektiivi
 • Lähin tarkennus: 45cm (max. suurennussuhde 0.29x)
 • Kuvanvakaaja 5,5 aukkoarvon teholla, kennovakaajan kanssa 8 aukkoarvon teho
 • Suodinkierre: 82mm
 • Koko: 88,5mm x 199mm
 • Paino: 1,43g

Pakkauksen sisältö

Kaikki mitä objektiivilta edellytetään tinkimättömiin hybridivideoihin ja still-kuviin

RF 24-105mm F2.8L IS USM Z -objektiivi

Vastavalosuoja EW-88E

Objektiivikotelo LZ1326(B)

Objektiivin suojus E-82 II

Pölysuojus RF

Käyttöopas

Voit tutustua objektiiviin myös Canonin omilla sivuilla.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Ominaisuudet

Tekniset tiedot

 • 24-105mm F2.8 -vakiozoom

  Ammattitason vakiozoomi videoille ja still-kuville

 • Pehmeästi toimiva himmenninrengas

  Himmentimen automaattilukitus

 • 11-lamellinen pyöreä himmenninaukko

  Taustan pehmennyksen ja huippuvalojen luovaan hallintaan

 • Kuvanvakain

  Optinen 5,5 askeleen kuvanvakautus, yhdistetty kuvanvakautus 8 askelta1

 • Asfääriset ja UD-elementit

  Korkea kuvanlaatu ja maksimaalinen terävyys

 • Kaksi Nano USM -moottoria

  Vakaa, nopea ja hiljainen automaattitarkennus

 • Mukautettavat painikkeet ja säätörengas

  Helppo mukauttaa ja hallita kameran asetuksista

 • Lisävarusteena saatavat Power Zoom -sovittimet

  Tasainen ja hiljainen toiminta sekä zoomin hallinta

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006