Sony FX3

Tuotetunnus (SKU): ILMEFX3.CEC

4.899,00 sis. alv

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

NOPEA, TARKKA JA MUKAUTETTAVA AUTOMAATTITARKENNUSJÄRJESTELMÄ: Nopea hybridi-automaattitarkennus, reaaliaikainen Eye AF -toiminto, Touch tracking automaattitarkennus, säädettävä automaattitarkennuksen herkkyys.

Näytä enemmän

Kuvaus

Kun ostat kampanjaan kuuluvan Sony kameran sekä objektiivin ja rekisteröit ne MySony –sivulla saat sähköpostiisi etusetelin jolla voita hakea Cashbackin objektiivista.
Kampanjan ehdot & lisätietoa: www.sony.fi/promo/welcome-to-alpha

Sony FX3 on täyden kennokoon videokamera ammattikäyttöön.

  • Täyden kennokoon Cinema Line -kamera (Reaaliaikainen Eye AF -toiminto & touch tracking, S-Cinetone™
  • Sisäänrakennettu kuvanvakain Active Mode -toiminnolla
  • Jopa 4K 120p -videotallennus
  • Laaja ISO -herkkyysalue jopa 409600:aan heikossa valaistuksessa
  • Arvostetun VENICE:n inspiroima elokuvamainen ilme 16-bittisten RAW-, S-Log3- ja S-Cinetone™-kuvaprofiilien ansiosta.
  • XLR -kahva
  • 715 gramman kompakti ja kevyt runko – helppokäyttöinen käsivaralta kuvattuihin kohtauksiin sekä yhden kuvaajan tuotantoihin
  • Nopea hybridi-automaattitarkennus, reaaliaikainen Eye AF -toiminto, Touch tracking automaattitarkennus, säädettävä automaattitarkennuksen herkkyys
  • Jäähdytysjärjestelmä keskeytymätöntä 4K 60p-tallennusta varten

Sony Alpha FX3 ILME-FX3, pienin Cinema Line -kamera, joka on suunniteltu myös niille, jotka kuvaavat yksin. Sisäisen jäähdytysjärjestelmän avulla FX3 voi pidentää kuvausaikaa ja pystyy kattamaan laajempia kuvaustilanteita. Se tallentaa erinomaisen 4K:n täyden kennokoon kuvanlaadun jopa 120p:n tarkkuudella, pienellä suljinnopeudella, erinomaisilla hämäräkuvaus ominaisuuksilla (jopa 409,800 ISO), ja laajalla dynaamisella alueella 10.2 MP Exmor R CMOS -kennon ja uuden Bionz XR -prosessorin ansiosta. Se mahdollistaa useampia kuvaustekniikoita sisällyttämällä S-LOG3- ja S-CINETONE-kuvaprofiileja, jotka määrittelevät uuden aikakauden Sonyn Cinema Line -sarjan kameroille. Sony FX3 tarjoaa myös enemmän vapautta videoiden kuvaamiseen nopealla ja tarkalla automaattitarkennustekniikalla, mukaan lukien reaaliaikaiset Eye AF – ja touch tracking -toiminnot, sekä säädettävä automaattitarkennuksen herkkyys. Se sisältää myös 5-akselisen kuvanvakaimen Active Mode -toiminnolla, mikä tekee kamerasta ihanteellisen käsivaralta kuvattuihin kohtauksiin. Pienen kokonsa lisäksi Sony FX3 sisältää irroitettavan yläkahvan XRL-tuloilla ammattimikrofoneja tai muita ääniliitäntöjä varten. Sony Cinema Line FX3 on suunniteltu tulevaisuuden elokuvakokemuksia varten.

 

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006