Sony FX3 videokamera

Tuotetunnus (SKU): ILMEFX3.CEC

3.934,68 alv 0 %

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

NOPEA, TARKKA JA MUKAUTETTAVA AUTOMAATTITARKENNUSJÄRJESTELMÄ: Nopea hybridi-automaattitarkennus, reaaliaikainen Eye AF -toiminto, Touch tracking automaattitarkennus, säädettävä automaattitarkennuksen herkkyys.

Näytä enemmän

Kuvaus

Sony FX3 on täyden kennokoon videokamera ammattikäyttöön.

  • Täyden kennokoon Cinema Line -kamera (Reaaliaikainen Eye AF -toiminto & touch tracking, S-Cinetone™
  • Sisäänrakennettu kuvanvakain Active Mode -toiminnolla
  • Jopa 4K 120p -videotallennus
  • Laaja ISO -herkkyysalue jopa 409600:aan heikossa valaistuksessa
  • Arvostetun VENICE:n inspiroima elokuvamainen ilme 16-bittisten RAW-, S-Log3- ja S-Cinetone™-kuvaprofiilien ansiosta.
  • XLR -kahva
  • 715 gramman kompakti ja kevyt runko – helppokäyttöinen käsivaralta kuvattuihin kohtauksiin sekä yhden kuvaajan tuotantoihin
  • Nopea hybridi-automaattitarkennus, reaaliaikainen Eye AF -toiminto, Touch tracking automaattitarkennus, säädettävä automaattitarkennuksen herkkyys
  • Jäähdytysjärjestelmä keskeytymätöntä 4K 60p-tallennusta varten

Sony Alpha FX3 ILME-FX3, pienin Cinema Line -kamera, joka on suunniteltu myös niille, jotka kuvaavat yksin. Sisäisen jäähdytysjärjestelmän avulla FX3 voi pidentää kuvausaikaa ja pystyy kattamaan laajempia kuvaustilanteita. Se tallentaa erinomaisen 4K:n täyden kennokoon kuvanlaadun jopa 120p:n tarkkuudella, pienellä suljinnopeudella, erinomaisilla hämäräkuvaus ominaisuuksilla (jopa 409,800 ISO), ja laajalla dynaamisella alueella 10.2 MP Exmor R CMOS -kennon ja uuden Bionz XR -prosessorin ansiosta. Se mahdollistaa useampia kuvaustekniikoita sisällyttämällä S-LOG3- ja S-CINETONE-kuvaprofiileja, jotka määrittelevät uuden aikakauden Sonyn Cinema Line -sarjan kameroille. Sony FX3 tarjoaa myös enemmän vapautta videoiden kuvaamiseen nopealla ja tarkalla automaattitarkennustekniikalla, mukaan lukien reaaliaikaiset Eye AF – ja touch tracking -toiminnot, sekä säädettävä automaattitarkennuksen herkkyys. Se sisältää myös 5-akselisen kuvanvakaimen Active Mode -toiminnolla, mikä tekee kamerasta ihanteellisen käsivaralta kuvattuihin kohtauksiin. Pienen kokonsa lisäksi Sony FX3 sisältää irroitettavan yläkahvan XRL-tuloilla ammattimikrofoneja tai muita ääniliitäntöjä varten. Sony Cinema Line FX3 on suunniteltu tulevaisuuden elokuvakokemuksia varten.

 

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006