Sony FX30 järjestelmäkamera

Tuotetunnus (SKU): ILMEFX30B.CEC

1.934,68 alv 0 %

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

 • 10-bit 4:2:2 / 16-bit RAW-ulostulo
 • 14+ askeleen dynaaminen alue S-log3:ssa
 • Viisiakselinen kuvanvakain, jopa 5,5 askelta
 • Tehollinen videoresoluutio n. 20,1 megapikseliä
 • 4K Super 35 Exmor R -kenno, ISO 32 000
 • 16-bittinen RAW, S-Log3 ja S-Cinetone

Näytä enemmän

Kuvaus

 Sony Cinema Line FX30 | ILME-FX30 | Cinema Line Super 35 -vaihto-objektiivikamera

Hyppää mukaan elokuvanteon maailmaan

Sony FX30 on uusi APS-C kennon hybridijärjestelmäkamera joka tarjoaa vaikuttavan elokuvamaisen kuvanlaadun.

Sony FX30 käyttää hyväkseen S-Cinetonea, joka perustuu aiempien mallien laadukkaisiin väreihin myös ihonsävyjen osalta, jolloin jälkituotannossa värimäärittelyyn menee yhä vähemmän aikaa.

Hyppää mukaan elokuvanteon maailmaan uudella FX30 Cinema Line -kameralla. ILME-FX30 tarjoaa sujuvan sisäänpääsyn luovaan Cinema Line -maailmaan. Se sisältää huippuluokan Cinema Line -mallien tarjoaman arvostetun S-Cinetone™-ilmeen, suuren dynamiikka-alueen S-Log3:lla, Dual Base ISO:n, Cine EI -tilan, yläkahvan, kierteiset lisävarusteiden kiinnityspisteet, tally-lamput ja muita työnkulkua parantavia yksityiskohtia, jotka nostavat sen käytettävyydeltään, toiminnallisuudeltaan ja muotoilultaan samaan kategoriaan muiden Cinema Line -mallien kanssa. Siinä on myös RAW-ulostulo ja aikakoodisynkronointitoiminto, jotka tekevät siitä erittäin laajennettavan. Yhdistettynä kattavaan valikoimaan E-mount-objektiiveja, tehokkaita ääniratkaisuja ja muita keskeisiä komponentteja kamera antaa kuvaajille poikkeuksellisen joustavat järjestelmät monenlaisiin luoviin tarpeisiin.
Kuvaajat, jotka aloittavat ILME-FX30:llä, etenevät helposti Cinema Line -tuoteperheessä taitojensa kasvaessa. ILME-FX30 tulee toimimaan tehokkaasti Cinema Line -luokan huippuluokan kameroiden rinnalla, lähes missä tahansa tuotantoskenaariossa.

Ominaisuudet

 • 10-bit 4:2:2 / 16-bit RAW-ulostulo
 • 14+ askeleen dynaaminen alue S-log3:ssa
 • Nopea Hybrid-AF: 495 pisteen automaattitarkennus, jossa on polttovälitason vaiheentunnistus (videokuvatessa)
 • Viisiakselinen kuvanvakain, jopa 5,5 askelta
 • Tehollinen videoresoluutio n. 20,1 megapikseliä
 • 26 megapixeliä
 • 4K Super 35 Exmor R -kenno, ISO 32 000
 • 16-bittinen RAW, S-Log3 ja S-Cinetone
 • Helppo nähdä, että kamera tallentaa – REC-ilmaisin (Tally)
 • CFexpress Type A / SDXC / SDHC tuplakorttipaikka (suositeltu V90-videoluokitus)
 • uusi FOCUS MAP sekä FOCUS BREATHING toiminto

 

Luotettava automaattitarkennus

FX30 automaattitarkennus on äärimmäisen luotettavaa sekä laaja alueellinen seuranta koko kuvassa. Runko seuraa kasvoja ja silmiä (ihmisten sekä eläinten) niin liikkeessä kuin myös iso aukkoa käytettäessä.

ILME-FX30 tarjoaa erittäin luotettavan ja tarkan automaattitarkennuksen suorituskyvyn, jossa on laaja-alainen seuranta koko kuvan alueella. Tarkennuksen pitäminen kohteessa on helppoa reaaliaikaisella eye AF-toiminnolla, joka seuraa kasvoja ja silmiä (ihmisen ja eläimen). Tarkennus säilyy tarkasti laajallakin alueella, vaikka käyttäisit kapeaa syväterävyyttä tai seuraisit nopeasti liikkuvia kohteita Sonyn ainutlaatuisen tekoälyyn perustuvan reaaliaikaisen seurannan avulla. Vakaa AF ja joustava tarkennus ovat käytettävissä monenlaisiin kuvaustilanteisiin. AF Assist, Focus Map ja Breathing Compensation ovat loistavia tukitoimintoja.

Kompakti ja kevyt

FX30 runko on valmistettu magnesiumseoksesta, joka on iso etu mikäli kuvaat käsivaralta tai gimbaalin kanssa. Kamerassa on lisäksi kalluva kosketusnäyttö tarkennuksen ja asetusten hallinnan helpottamiseksi.

Uusi ILME-FX30 on kompakti ja kevyt, ja se on suunniteltu liikkuvuutta ja tehokkuutta ajatellen. Rungossa on viisi kierrereikää lisävarusteita varten, eikä häkkiä tarvita optimaalisen joustavuuden, vakauden ja mukavuuden varmistamiseksi. Integroitu vakautus pitää koko asetelman erittäin liikkuvana, mikä voi helpottaa haastavia kuvaustilanteita ilman gimbaliakin.

Tallennuksen maksimointi CFexpress Type A -tyypin avulla

Sony FX30 rungossa on 2 muistikorttipaikkaa, joihin voit käyttää niin CFexpress-kortteja kuin SD-korttejakin.Tukeaksesi kaikkia videotiloja, sinun on käytettävä CFexpress-kortteja.

Erittäin laajennettavissa

Kaksi XLR-audioliitäntää mahdollistavat laadukkaan äänitallennuksen. Lisävarusteena saatavalla XLR-mikrofonilla digitaalinen äänidata voidaan siirtää suoraan kameraan, jolloin saadaan erinomainen äänenlaatu erittäin puhtaalla äänisignaalilla. Muita liittimiä ovat USB Type-C®, Multi/mikro-USB, mikrofoni, kuuloke ja Multi Interface Shoe, jossa on sisäänrakennettu digitaalinen ääniliitäntä. Kaikki nämä liitännät tarjoavat laajan laajennettavuuden monenlaisiin kuvaustarpeisiin. ILME-FX30 tukee myös UVC- (USB Video Class) ja UAC-standardeja (USB Audio Class), ja se voidaan liittää yhteensopivaan laitteeseen USB:n kautta, jolloin se toimii suorituskykyisenä webbikamerana.

Pakkaus sisältää:

 • Sony FX30
 • NP-FZ100
 • Virtajohto
 • Salamakengän lisävarustesarja
 • Kamerarungon suojus
 • Salamakengän suojus
 • USB-A- ja USB-C-kaapeli (USB 3.2)

 

 

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006